KOCK till STF Grövelsjöns Fjällstation

Arbetsbeskrivning

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 255 000 medlemmar och ungefär 350 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Då är det här jobbet för dig!


STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen. Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 

STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus. Fjällstationen är öppen året runt för logi och har för närvarande full service ca. 8 månader per år.

På Fjällstation är maten en stor del av gästernas upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat som lagas med kärlek och bra råvaror. Vilt, ekologiskt och närproducerat är självklara val för oss och vår restaurang är KRAV-certifierad.

Vi serverar våra måltider till största delen från buffé och har fullständiga rättigheter.

Som kock har du ansvar över att maten håller en hög och jämn kvalitet. Vi vill att du lagar god och smakrik mat som även är en njutning för ögat. Din ambition ska vara att leverera det "lilla extra" och gärna överträffa gästens förväntan. Du kommer att ingå i ett arbetslag och laga frukost, lunch och middag. Det är meriterande om du är duktig på att baka eller kanske har du ett förflutet som bagare.

Vi vill att du:


* har yrkesvana som kock.
* är kunnig och tycker om att laga vegetarisk mat.
* är kunnig inom specialkost.
* är väl insatt i HACCP.
* är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar.
* har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig.
* har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete.

 

Ansök genom att skicka ett personligt brev med CV.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende.
Tjänsten är en säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.

Sommarsäsongen 2015 pågår den 13/6-27/9.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010