KOCK till STF Grövelsjöns Fjällstation

Arbetsbeskrivning

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer med cirka 270 000 medlemmar. Inom föreningen finns nära 400 vandrarhem, hotell, fjällstationer och fjällstugor längs vandringsleder i de svenska fjällen. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 80 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser av anläggningarna och föreningens ungefär 70 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Medelantalet anställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 300 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på http://www.svenskaturistforeningen.se/ eller http://www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Snart är det dags för ännu en härlig sommarsäsong i Grövelsjöfjällen!


Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Då kanske det här är jobbet för dig!

STF Grövelsjöns Fjällstation är Sveriges sydligaste fjällstation, 816 m ö h vid vägs ände och vid trädgränsen på Långfjällets sluttning. Fjällterrängen är lättillgänglig med gott om markerade leder både i Norge och i Sverige.

Anläggningen har över 150 bäddar, uthyrning, butik, restaurang, café med våffelservering, guideverksamhet och SPA-avdelning. Vi är ca 35 anställda, från 20-64 år som kommer från hela Sverige och världen.

På STF Grövelsjöns Fjällstation är maten en stor del av gästernas upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat som lagas med kärlek och bra råvaror. Vilt, ekologiskt och närproducerat är självklara val för oss då vi är KRAV-certifierade.

Vi serverar våra måltider till största delen från buffé och har fullständiga rättigheter. Matsalen har ca. 150 sittplatser.

Som kock har du ansvar över att maten håller en hög och jämn kvalitet. Din ambition ska vara att leverera det "lilla extra" och gärna överträffa gästens förväntan. Du kommer att ingå i ett arbetslag och laga frukost, lunch och middag.

Vi vill att du:



* har minst 3 års yrkesvana.

* är kunnig och tycker om att laga vegetarisk mat.

* är kunnig inom specialkost.

* är väl insatt i HACCP.

* är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar.

* har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig.

* har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete.

 

Skicka ett personligt brev med CV.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende.
Tillträde i mitten på juni.
Tjänsten är säsongsanställning på 80-100%.

Kontaktpersoner på detta företaget

Personalansvarig i Gröveslsjön Ewa Majing
0253-596880
Personalansvarig i Gröveslsjön Ewa Majing
0253-596889
Personalansvarig i Grövelsjön Ewa Majing
0253-596889

Sammanfattning

Besöksadress

Idre 79091 Idre
None

Postadress

Idre
Idre, 79091

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010