Kock till Västra Hisingen

Kock till Västra Hisingen

Arbetsbeskrivning

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor cirka 57 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 1 700 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på Intern Service Måltid lagar vi god, näringsriktig och säker mat till våra gäster. I våra 55 kök lagar vi ca 11 000 portioner dagligen till våra kunder inom skola, förskola och äldreomsorg i Västra Hisingen.

Vi söker nu en kock till ett av våra tillagningskök i Biskopsgården med fokus på matlagning till våra äldre.

Du kommer främst att arbeta med tillagning av seniormåltider. I samma kök tillagas även måltider till ett par av stadsdelens skolor. Diskning och städning är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Beställning av varor, kvalitetssäkring och egenkontroll ingår också i arbetsuppgifterna. Då köket ligger i samma hus som äldreomsorgen så finns det möjlighet att få en bra kontakt med våra gäster. Maten till de äldre skickas till äldreomsorgens avdelningar samt till vår restaurang på träffpunkten.

Arbetstiden är dagtid, måndag fredag. Det är en anställning på 38,25h med bemanning på röda dagar som infaller på vardag.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Du har kockutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Det är meriterande om du arbetar eller har arbetat med seniormåltider.

Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning och vill laga god och näringsriktig mat till våra barn och äldre i stadsdelen. Till detta uppdrag söker vi särskilt dig som har ett engagemang att laga mat till våra äldre. Du är social, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du ser verksamheten ur ett helhetsperspektiv, är flexibel i ditt arbete och ser möjligheter. Du gillar att ta initiativ för att driva verksamheten framåt tillsammans med dina arbetskamrater.

I Västra Hisingen arbetar vi för att öka andelen miljömåltider och vi ser gärna att du har erfarenhet av ekologiska råvaror samt vegetarisk matlagning. Ett krav är att du behärskar olika matlagningstekniker, framförallt husmanskost samt har goda kunskaper inom både specialkost och konsistensanpassad kost. Vi ser att du har goda kunskaper kring livsmedelshantering och livsmedelshygien inom storkök.

Du har datorvana för hantering av personalsystem, e-post och inköpssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av kostdatasystemet Aivo by Mashie, vilket du dagligen kommer att arbeta med. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

ÖVRIGT
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningens eller stadens omställningsarbete.

Sammanfattning

Liknande jobb


5 juni 2020

Kock

5 juni 2020