OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock med ansvarskänsla & som har lätt för att samarbeta i grupp likaså att följa direktiv.
Du ska vara stresstålig, noggrann & ta ett ansvarstagande gällande kvalité & hygien.
Vi ser gärna att du har en god grund i att laga husmanskost & ala carte. Jag kräver att du har minst några års erfarenhet från ett riktigt restaurangkök (ej enbart storhushåll & servicekök), gärna att du har jobbat heltid, så du vet vad det handlar om. Du ska vara öppen för att lära dig inköp till viss del & hur egenkontrollen fungerar i vårt kök. Samt vara delaktig i den dagliga planeringen.
Schemasättning görs i samråd, fast schema med viss flexibilitet efter verksamhetens behov. Bra att veta på förhand: arbete varannan helg (Fre & Lör), men då med ledighet i veckan. I snitt två kvällar & två luncher per vecka, mycket kvällstidsarbete är ett måste. Tjänsten är MINST på 80% men det kan finnas möjligheter att få upp till 100% (32-40 timmar per vecka), ibland utöver när vi har mycket att göra under årets gång.
Lön blir enligt avtal (& styrkt yrkesvana) under provarbete och till en början, och kan komma att diskuteras vid en eventuell fast anställning om vi ser att du har det som krävs.
Tillträde för den nya tjänsten är till viss del flexibel, September-Oktober.
Provarbete kan ske precis när som helst däremot, enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Elin Bruus
038312090