OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu behöver vi Dig som vill och kan se möjligheten av att jobba på Sveriges mest närproducerade restaurang. Våra råvaror kommer runt knuten vad gäller både grönsaker, lamm, grisar, ankor, vaktlar, ostar och en hel del annat. Din roll blir på varmspis tillsammans med 4 andra kockar och köksmästare. Totalt är vi 13 kockar och konditorer i 2 restauranger. Det är ett rullande schema med kvällar, helger och dagar. Väl dokumenterad erfarenhet av alacartematlagning är nödvändig och likaså körkort och bil. Vi värdesätter din nyfikenhet, personlighet och engagemang i din matlagning.
Våra gäster kommer från alla delar av världen men i huvudsak runt Mälardalen. Både konferensgrupper och privatgäster i ungefär lika delar. Helgerna är hektiska men söndagar oftast lediga. Tillträde snarast.
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Theres Persson
073-6228984
Köksmästare Michael Westelius
026-245200
070-6505163