Kock vid behov

Kock vid behov

Arbetsbeskrivning

Specialkostkock/kock till Alléskolan i Habo, Jönköping

På Alléskolan i Habo serverar vi ca 500 lunchgäster per dag och levererar ca 300 portioner till närliggande förskolor. Maten lagas på plats av våra duktiga kockar och restaurangbiträden som tillsammans i team gör ett utmärkt jobb.

Då vi känner oss sårbara vill vi nu anställa duktiga kockar som kan jobba vid behov. Du ska vara van att arbeta i team men även kunna jobba självständigt och ta eget ansvar. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i skolköket, förekommande arbetsuppgifter, exvis:


• Ansvara för specialkosten
• Ansvara för huvudrätt
• Vara behjälplig i köket
• Ansvara för att egenkontroll efterlevs
• Hjälpa till med alla förkommande arbetsuppgifter i köket

Kvalifikationer/Krav:


• Du skall ha genomgått gymnasieskola med inriktning kök eller restaurang, eller motsvarande erfarenhet
• Vana från arbete i skolkök eller restaurang  är meriterande
• Dokumenterad utbildning i HACCP och gärna utbildning i specialkost

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd

Självklart introduceras du ordentligt och i ett tempo som du känner dig bekväm med.

Har du frågor kontakta Sara Ladell sara.ladell@sodexo.com

Skicka in din ansökan snarast då vi går igenom ansökningarna löpande.

Tjänsten är dagtid och vi tillämpar Kommunal- Visitas kollektivavtal


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 18 februari 2020
  • Ansök senast: 18 mars 2020

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock med specialkostkompetens

Kock med specialkostkompetens

18 september 2023

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

6 september 2023

Dietkock

Dietkock

4 augusti 2023

Kokerska till boendet!

22 juli 2023