Kock Vikariat

Arbetsbeskrivning

Radisson Blu Strand Hotel ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts och är ett femstjärnigt hotell med 152 rum och sviter samt 7 konferenslokaler, restaurang, lobbybar..Hotellet är centralt beläget med utsikt över Nybroviken.Nu finns det tillfälle för dig att börja arbeta hos oss i köket på Strand Restaurant Lounge.Vi är ett hårt arbetande och lojalt team med fokus på kvalitet och kreativitet.Vi arbetar i en öppen organisation där bra ideer är välkomna och där samtliga är motiverade och strävar mot vårt mål.VAD FÖRVÄNTAR VI OSS AV DIG Minst 3 års dokumenterad erfarenhet Köksekonomiskt tänkande och ansvarstagande Du är målmedveten och kreativ.Utpräglad känsla för kvalitet och service är ett måste och att alltid sätta gästen i centrum Lätt för att samarbeta och gilla högt tempo Goda kunskaper i svenska och engelska Ha vilja att utvecklas VI ERBJUDER: Tillsvidare anställning Heltid Vissa personalförmåner, friskvård

Kontaktpersoner på detta företaget

Anna Andersson
08-506 640 00
Emma Bergström

Front Office Manager Laura Weberchen
08-506 640 00

Sammanfattning

Besöksadress

Nybrokajen 9
None

Postadress

Nybrokajen 9
Stockholm, 10327

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010