OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm
2014-08-13
SNLTD AB driver idag åtta restauranger i Stockholm och Uppsala under namnet Zocalo. Vi har under en längre tid jobbat med en förädling och förbättring av vårt koncept och i april slår vi upp portarna och heter då Zócalo - Happy Fresh Mex! Vi har fortfarande våra rötter i det mexikanska köket och serverar mat lagad från grunden med stort fokus på bra råvaror. Vår främsta inspiration kommer från Taqueriorna och gatumaten i Mission District, San Fransisco. Vi lever och verkar efter devisen: Happy Fresh Mex!
Våra restauranger behöver både heltid och extra kockar.
Som del i vårt matteam på Zócalo har du ha en väldigt viktig roll i vår organisation. Du har erfarenhet med goda matkunskaper, van att arbeta i ett högt tempo och är drivande och dynamisk. Du är kreativ och älskar den mat du lagar åt Zócalos gäster.
Nu söker vi en kock som kan arbeta minst 10h/ veckan med möjlighet till heltidsarbete om 40h/veckan.
Kontaktpersoner på detta företaget
COO Joachim Kilman
0707950393
Restaurangchef Henric Lind