Kockar

Arbetsbeskrivning

Västra Götalandsregionen

Måltidsproduktion
Enheten ansvarar för produktion av patient- samt restaurangmåltider i Västra Götalandsregionens sju större sjukhus kök, SU Sahlgrenska, SU Östra, SU Mölndal, SÄS Borås, SkaS Skövde, Näl (Trollhättan) samt Uddevalla sjukhus.

Vårt uppdrag är att leverera ett professionellt måltidskoncept med hög kvalitet på varor och tjänster. Med kunden i fokus vill vi bidra till en helhetsupplevelse där krav på både smak, hälsa och etik tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Att tillsammans med övriga kockar tillaga god och näringsriktig mat från grunden till patienter och restaurang.
Vara delaktig i utveckling av recept.
Följa HACCP program som säkerställer kvalitén på vår produktion.

Kvalifikationer
3 årig kockutbildning inom Restaurang/storkök och flerårig praktisk erfarenhet av restaurang och storköksarbete är ett krav
Du ska ha ett genuint och passionerat intresse för god mat och service med gästen i centrum.
Kunskap inom diet och specialkoster är ett krav.
God datavana är ett krav.
God kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift
Du är målinriktad, självgående, flexibel och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga.
Du ska drivas av att ständigt vilja förbättra och utveckla vår produkt.

Kontaktpersoner på detta företaget

Annika Norén, Sektionschef, fr.o.m 5 aug 2013
0727-409110
Ricardo Amio
0706-267566
Annika Norén, Sektionschef
0727-409110
Ricardi Amio, Kommunal
0706-267566
Annika Norén, sektionschef
0727-409110
Inger Kärrman, kostekonom
031-343 43 82
Daniela Malatestinic, teamledare
031- 343 62 88
Ricardo Amio, Kommunal
0706-26 75 66

Sammanfattning

Postadress

Diariet, Regionens Hus
Mariestad, 54287

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010