Kockar

Kockar

Arbetsbeskrivning

Vi älskar mat och vill att allt som vi tillagar och bakar, som är både matbröd och desserter, görs från grunden så långt det är möjligt. Vi använder svenska och närproducerade livsmedel som bas. Det tycker vi är jätteviktigt!

Vi tillagar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, grundskola, gymnasieskola, vård och omsorg, sjukhus och personalrestauranger. Vi har alla typer av kök, allt från det lilla köket där vi lagar 20 portioner till våra minsta matgäster i förskola, till det största köket med 3000 portioner där vi lagar mat till matgäster på sjukhuset och inom vård och omsorg.

Vi söker nu ett antal kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Välkommen med din ansökan!

Floraskolan (vikariat)
Floraskolan är ett kök som tillagar cirka 650 portioner lunch dagligen. Det serveras även frukost och mellanmål. Köket och skolan är en nyproduktion och i köket arbetar 5 personer.

Aromköket (vikariat och tillsvidareanställning)
Arom kök och restaurang lagar mat till vård och omsorgsboenden, hemtjänst, lasarettets vårdavdelningar och personalrestaurang, Stöd och service och dagverksamheter. Arom är en stort kök med många trevliga kollegor och många olika arbetsmoment. Vi har dessutom ett bageri där vi tillagar/bakar våra desserter och bröd ut till våra matgäster. Helgtjänstgöring ingår.

Tallbacka (tillsvidareanställning ÖGB)
Tallbacka är ett kombinationskök i Bureå där vi lagar mat samtliga dagar året runt. Vi lagar till förskola, skola och vård och omsorg. Du med uppdraget ökad grundbemanning täcker upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Du är en viktig person i vårt samarbetsområde som sträcker sig från centrala stan till Lövånger.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista.
 
Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering och det är dessutom meriterande om du har B-körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Sammanfattning

Liknande jobb


15 maj 2024

Kock på helgläger i skåne

15 maj 2024

15 maj 2024