Kockar och kallskänkor

Arbetsbeskrivning

Lisebergskoncernen består av moderbolaget Liseberg AB och de helägda dotterbolagen Lisebergs Restaurant AB, Hotell Liseberg Heden AB samt Lisebergs Gäst AB.Koncernen har ca 375 årsanställda och ca 2 000 säsongsanställda och omsätter 980 miljoner kronor.Liseberg är idag Nordens ledande turistattraktion med 3,2 miljoner gäster årligen. Hamnkrogen och Huvudrestauranten, Lisebergs Restaurant AB söker Kockar och kallskänkor (Säsongsarbete under Jul på Liseberg) Under Jul på Liseberg söker vi kockar och kallskänkor till Hamnkrogen och Huvudrestauranten.Båda restauranterna är vackert belägna i vår underbara julpark. På Hamnkrogen njuter du av ett julbord, som förutom de traditionella, hemlagade julbordsrätterna bjuder på exklusiva fisk- och skaldjursanrättningar.Arbetsuppgifterna är, förutom sedvanliga julbordsuppgifter, gravning av lax/fisk samt sillinläggningar.Det är mycket viktigt att du har erfarenhet av detta, då det utgör en väsentlig del av dina arbetsuppgifter!På Huvudrestauranten erbjuder vi ett dignande klassiskt svenskt julbord.Med utsikt över Spegeldammens gnistrande skridskobana njuter du av julens läckerheter.Även till dessa tjänster krävs att du har lång tids erfarenhet av yrket (minst tre år), och är välmeriterad. Utöver restaurantutbildning (gymnasienivå) samt referenser vill vi be dig uppmärksamma att vi ber om dokumenterad relevant erfarenhet (kock/kallskänk) då vi eftersträvar en hög nivå på våra fantastiska julbord!I övrigt krävs att du arbetar snabbt och ansvarsfullt, och trivs med att jobba såväl självständigt som i grupp.Du är lyhörd för våra gästers unika behov och önskemål, och har naturligtvis ett genuint matintresse. Arbetet är förlagt till såväl dag- som kvällstid beroende av parkens öppettider.Tjänsterna har varierande veckoarbetstid, med varaktighet mellan 12 november tom 23 december.Lön enligt avtal. Urvalet till tjänsterna sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart

Kontaktpersoner på detta företaget

Henrik Berntsson
031-400100
Christian Krantz
031-400100
Restaurangchef Harald Wållgren
031-733 02 83
Magnus Ramm
031-733 02 92
Sebastian Nyström
031-733 02 69
HR-specialist Emma Odenberger
031-400100

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lisebergs Restaurant AB
  • 4 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 13 oktober 2010
  • Ansök senast: 2 november 2010

Besöksadress

Sofierogatan
Göteborg

Postadress

Box 5085
Göteborg, 40222

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010