Kockar samt Gruppledare/Kock

Arbetsbeskrivning

Södertälje är på väg att bli en internationell huvudstad med världsföretag, småföretag och högskola tillsammans med en rik etnisk och kulturell mångfald. Att ta vara på dessa unika förutsättningar är en av våra största utmaningar - men också en fantastisk möjlighet. Södertälje har 80 000 invånare som har tillgång till ett varierat boende både i stadsmiljö och nära naturen. Bostäder i vattennära lägen är en del i vår långsiktiga strategi. Södertälje - den kreativa kommunen ARBETSUPPGIFTER Kockar samt Gruppledare/Kock till Kostfunktionen inom Södertälje kommun. Inom Södertälje kommun så har vi ett antal centralkök och tillagningskök där det tillagas ca 12000 portioner per dag, därtill tillkommer också frukost och mellanmål. Inriktningen är till stor del storhushåll i dessa kök. Det sker fortlöpande förändringar av skolmåltiderna inom kommunen där vår ambition är att utveckla oss på ett positivt sätt där vi utgår ifrån att tillhandahålla en bra produkt och service till våra brukare och beställare. Vi är bl a KRAV-certifierade och arbetar målmedvetet på att bli MVG-certifierade av Skolmatens vänner. Köken tillhör organisatoriskt Kostfunktionen, vilket innebär ett aktivt samarbete med personalen och enheter inom kommunens alla kök. Gruppledare/kock med ansvar över drift av tillagningskök. Kockar med utvecklingsansvar. Ni kommer att svara mot Resultatenhetscheferna. KVALIFIKATIONER Du skall tycka om att arbeta med barn, du skall vara en eldsjäl som brinner för att servera god och hälsosam mat! Du skall vara en problemlösare som ser möjligheter i alla lägen och du ska ha förmågan att leverera en positiv attityd i din omgivning - arbetslag likväl som våra matgäster! Ett av våra politiska mål utöver att servera hälsoriktig mat, är att vara så miljövänliga vi bara kan. Vi försöker använda så mycket ekologiska livsmedel som budgeten tillåter och målet är också att laga maten så mycket som möjligt "från grunden". Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person, viktigt är dock att du har dokumenterad erfarenhet och livsmedelsteknisk eller motsvarande utbildning. Erfarenhet av arbete i både restaurang och storhushållsmiljö är meriterande. Vi ser gärna manliga sökanden då dagens bemanning huvudsakligen utgörs av kvinnor! Vill du vara med och göra Södertäljes skolrestauranger - till en av landets bästa - så är kanske detta något för dig?! Södertälje kommun eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika etnisk bakgrund, kön och ålder.

Kontaktpersoner på detta företaget

Pelle Höög
08 5230 3881
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
08-523 010 00
Resultatenhetschef Elin Waltersson
08-52306975
Resultatenhetschef Jeanette Andersson
08-5230 6900
Kostchef Sara Jervfors
08-523 064 66
Resultatenhetschef Kerstin Sjölin
08-5230 6153
Resultatenhetschef Pelle Höög
08-52303881
Kökschef Maria Eriksson

Sammanfattning

Besöksadress

15189 Södertälje
None

Postadress

Södertälje
Södertälje, 15189

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010