Kockar till kostenheten Sundsvall, Sommarvikariat

Kockar till kostenheten Sundsvall, Sommarvikariat

Arbetsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sundsvall är vi 26 medarbetare som varje dag förser cirka 500 patienter med frukost, lunch och middag.

Vi söker nu vikarier inför sommaren till vårt kök på Sundsvalls sjukhus.

.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av brickdukning, diskhantering, städning samt matlagning. Arbetstiden är förlagd till dagtid samt helger.

Du som söker bör ha erfarenhet av liknande verksamhet och arbetsuppgifter, vi vill att du är utbildad kock med kompetens inom livsmedelshygien och gärna specialkost. Vi ser även att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har god ansvarskänsla. Du har ett gott bemötande och sätter kunden i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsterna är semestervikariat under veckorna 24-32, men perioden kan komma att variera.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Västernorrland
  • 5 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 maj 2020
  • Ansök senast: 31 maj 2020

Liknande jobb


8 maj 2024

Kock 80%

Kock 80%

8 maj 2024

8 maj 2024

8 maj 2024