OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ref. nr: Gy 118/2016
Restaurangerna inom gymnasiet är en enhet med sex kök inom förvaltningen för utbildning, försörjning och arbete och som ansvarar för att leverera intressant, modern och vällagad mat till gästerna.
Verksamheten har som målsättning att bli Sveriges ledande lunchrestauranger och arbetar därför aktivt med utveckling av måltiderna liksom av personalen. Restaurangerna ger service till ca 5 500 gäster per dag och driver även caféverksamheten på skolorna.
Maten lagas från grunden med stor yrkesskicklighet, känsla och finess! Vi tror på genuin matlagning, på gästens valmöjlighet och erbjuder därför tre varma rätter varje dag, en generös salladsbuffé och bakar eget bröd. Råvaror väljs med omsorg och miljömärkta produkter prioriteras. Restaurangerna är både KRAV och MSC- certifierade.
Som kock i vår verksamhet blir du en del av ett team bestående av både kockar och biträden. Lagarbete är en del av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans.
Vårt arbete har uppmärksammats både lokalt som nationellt. Under de senaste åren har vi kommit trea i Skolmatsgastro, vunnit kommunens interna miljöpris och varit semifinalister till Arla guldko.
Arbetsbeskrivning
Allmänt om befattningen:
Vi söker 2-3 kockar till vår verksamhet. Du ska vara flexibel, initiativrik och ha förmågan att inspirera. Du har ett kreativt tänkande och har service som en av dina främsta egenskaper. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och arbetskamrater och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse.
För arbetet krävs goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Tillaga alla typer av mat, inklusive specialkost.
- Beställa råvaror
- Planera och förbereda måltider
- Delta i kökets och restaurangens kvalitetsutveckling
- Utföra alla i köket förekommande arbetsuppgifter
- Egenkontroll
Kompetenskrav
- Kockutbildning
- Erfarenhet av matlagning
- Kunskap om specialkost
- Goda IT- kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt meriterande
- Erfarenhet av matlagning från icke offentlig verksamhet
- Kunskap i kostdataprogrammet Mashie
- Teckenspråkskunskaper
Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning, 100 %, from 2016-08-15, 2-3 tjänster.
Tjänsterna är uppehållstjänster.
Facklig information
Vision: 019- 21 12 02
Kommunal: 010- 442 92 50
Ansökan
Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2016-05-10.
Välkommen med din ansökan!
Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67