Kock/kallskänk

Arbetsbeskrivning

Hotell Borgholm rankas av White Guide som en av landets absolut bästa restauranger. Med Karin Fransson som kökschef ingår du i ett av landets bästa och mest spännande kök.

Vi söker nu en kock, inriktning kallskänk, med erfarenhet av både kall- och varmkök, gärna från bättre restauranger. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och förmågan att kunna prestera i toppklass. Brinnande matintresse och förmåga att ge järnet ser vi som en självklarhet.

Om du dessutom är bra på att samarbeta, är utåtriktad och har känsla för kvalité och service tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Kontaktpersoner på detta företaget

Maria Andersson
0485-77060
Agneta Ahlberg
0485-77060
Agneta Ahlberg
0485-77060
Owe Fransson
0485-770 60
Owe Fransson
0485-77060
Owe Fransson
0485-77060
Agneta Ahlberg
0485-770 60
Agneta Ahlberg
048577060

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HOTELL BORGHOLM
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Säsongsanställning under maj till september.
  • Publicerat: 8 april 2015

Besöksadress

Trädgårdsgatan 15-19
BORGHOLM

Postadress

Box 89
BORGHOLM, 38722

Liknande jobb


Sushi Kock Sökes

16 maj 2024

FRUKOSTKOCK/KALLSKÄNKA

FRUKOSTKOCK/KALLSKÄNKA

16 maj 2024

16 maj 2024