Kock/Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Åkerblads Hotell, Gästgiveri är ett hotell beläget i vackra Tällberg, Dalarna. Hotellet har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e- 22:a generationen Åkerblad med ett starkt 25 manna team för att ge gästen en upplevelse.
Upplevelser är vad vi förmedlar gästen, från det att hen checkar in tills dess att hen längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten.
Vi försöker att vara unika med vår produkt och kanske är det därför hotellet idag har 73st. unika och personligt inredda rum. Restaurangen arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster.
Hotellet är idag klassificerad med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité är en av hörnstenarna.


Dina arbetsuppgifter...
Som kallskänka ingår Ni i ett starkt köksteam.
Vi söker dig som trivs i ett inspirerande team.
Varunamnet Åkerblads står för kvalitet tillagar vi allt ifrån bröd och fonder till majonnäser och glassar, från råvara till färdig produkt. Att laga mat från grunden är för Er som för oss en självklarhet.
Då vi är ett välbesökt hotell håller vi öppet för våra gäster från tidig morgon till sen kväll, årets alla dagar. Det innebär att varierande arbetstider förekommer i vår schemaplanering, med störst vikt på det kalla kökets sysslor. Om du även trivs i varmköket ser vi det som en merit & tillgång, men störst fokus kommer för dig att ligga i Kallköket.
Du kommer att arbeta med bufféer på luncherna. Kvällstid är beställningsmenyer, A`la Cartemeny, konferensmenyer & Bröllopsmenyer det som du får ge din kreativitet utlopp för.
Förutom Din yrkesskicklighet färgar även yrkesstoltheten en vän av ordning och goda hygienkunskaper.


Kompetensprofil...
Ni har restaurangutbildning och minst ett par år bakom Er av liknande tjänst. Alternativt lång arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.


Information...
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Där startdatumet är enligt ö.k, viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum.
Dock finns tjänsten tillgänglig från dags datum.
Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss.

Ni sänder Er ansökan till oss via mail, kokschef@akerblads.se Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Fredrik på +46 (0)247-508 03.

Varmt välkommen med Er ansökan. Hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Fredrik Pettersson
0247-508 03
Receptionschef Anette Tandemar

SPAChef Elin Olofsson

Kökschef Fredrik Pettersson
0247-508 03
Vera Sundberg

Kristina Rashem

VD Anders Åkerblad

Husfru Helena Morberg

Restaurangchef Fredrik Moberg

Sammanfattning

Postadress

Sjögattu 2
TÄLLBERG, 79370

Liknande jobb


Kallskänka

Kallskänka

7 maj 2024

Kock/Kallskänka sökes till Vattenverket på Lidingö

Kock/Kallskänka sökes till Vattenverket på Lidingö

6 maj 2024