Kock/Kallskänka till Restaurang Hasselbacken

Arbetsbeskrivning

Hotellkedjan Scandic har för närvarande cirka 150 hotell med verksamhet i tio länder.Företaget ägs av EQT och har omkring 6 500 medarbetare, varav drygt hälften är lokaliserade i Sverige.Just nu befinner sig Scandic i en starkt expansiv fas med målsättning att inom de kommande åren öka antalet hotell i Norden, Ryssland, Nord- och Östeuropa.Vill även du vara med på vår dynamiska resa och göra Scandic till en av Europas främsta hotelloperatörer?! Restaurang Hasselbacken söker extra personal till vårt kök[inför julbordssäsongen.[[ Vi söker både kockar och kallskänkor.[ Du har[tidigare erfarenhet av julbord och bör ha[3 års yrkesvana.Ett glatt humör och team känsla är något vi ser som en självklarhet hos oss på[Hasselbacken.[[Våra mea nyer har huvudsakligen svensk inriktning med internationella inslag.Köket producerar även mat till hotellets evenemang och konferenser.Tjänsterna har varierade arbetstider med betoning[på[kvällar och helger med start omgående.Med totalt 16 mötes- och festvåningslokaler kan vi erbjuda allt från det lilla styrelsemötet till konferenser och banketter för upp till 220 personer.Hotellet andas en exklusiv miljö och restaurangen med tradition från 1920-talet ståtar med en exklusive interiör och utsikt över parken och saltsjön.Se även vår hemsidawww.restauranghasselbacken.seellerwww.scandichotels.se/hasselbacken Välkommen med Din ansökan![[

Kontaktpersoner på detta företaget

Michael Söderberg
+46 0851734308
Tomas Lindkvist

Jessica Hagberg
+46 0721709762
Parisa Amoor

johan Wijkman
+46 721802079, +46 721802079
Kajsa Andersson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandic Hasselbacken
  • 2 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 9 oktober 2008
  • Ansök senast: 26 oktober 2008

Besöksadress

Hazeliusbacken 20
None

Postadress

Box 102 74
Stockholm, 10055

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010