Kock/köksbiträde

Arbetsbeskrivning

Liten, personlig lunchrestaurang med inriktning mot modern, hälsosam mat söker en kock/ restaurangbiträde. Goda kunskaper i matlagning är ett krav och erfarenhet av catering är en merit! Tjänsten är en halvtid, med varierande arbetstid mellan kl 8:00-15:00, på vardagar.

Arbetet innebär matlagning och delaktighet i planering av menyer. Därtill kommer alla inom en restaurang förekommande uppgifter som att rensa o skölja grönsaker, diska, kassatjänstgöring och städning.

Värdefulla personliga egenskaper är:
* Positiv och flexibel
* Service-minded
* Noggrann och ärlig
* Intresse för hälsosam matlagning

Vidare är det en fördel med goda kunskaper i svenska språket, eftersom vi arbetar i nära kontakt med våra kunder. Det är positivt om personen är kvalificerad för Nystartsjobb eller Instegsjobb.

Endast ansökningar via e-post med bifogat CV kommer att beaktas.

Kontaktpersoner på detta företaget

Ägare Viktoria Lundquist
08-793 93 90 070-782 12 52

Sammanfattning

  • Arbetsplats: LEVUPP OCH UPPLEV AB SOLLENTUNA
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Publicerat: 14 augusti 2013

Besöksadress

FÄRÖGATAN 9
Kista

Postadress

LÖVÅSVÄGEN 23
SOLLENTUNA, 19145

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010