Kock/Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Restaurangen ligger på fiskhamnen i Majorna, våra öppettider är mån-fre 10:30 - 14:30. Här serverar vi för det mesta modern samt klassisk husmanskost. Våra gäster består av tjänstemän från företag och kontor i området. Vår verksamhet skiljer sig ifrån den traditionella lunchrestaurangen där det satsas på stora portioner med låg kvalitet. Vi jobbar istället med kvalitet istället för kvantitet. Vi kommer att utveckla verksamheten de närmaste åren.

Arbetsuppgifter:
Fullt ansvar i köket, fullt ansvar för köksekonomin,
samt egenkontroller, beställningar.
Vara delaktig i verksamhetens utveckling och framtida planer.

Beskrivning av kvalifikationer:
Ekonomi,
Stor matkunskap och -intresse.
Du ska vara en god ledare och vara villig att dela med dig av din kunskap.

Minst 10 års erfarenhet som kock var av minst 3 år som köksmästare.

Rökning är ej tillåtet på denna arbetsplats.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Blåa Stället Lunch & Cafe AB GÖTEBORG
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön 25 000 - 30 000:- beroende på kvalifikationer.
  • Enbart dagtid, ej helger
  • Publicerat: 12 juni 2013

Postadress

Fiskhamnsgatan 4
GÖTEBORG, 41458

Liknande jobb


21 november 2023

18 november 2023

Köksmästare till FAVO Borås

Köksmästare till FAVO Borås

17 november 2023

Köksmästare

16 november 2023