Kock/Matlagare

Arbetsbeskrivning

KOCK/MATLAGARE

Leda kvällskurser i matlagning t ex festmat, italiensk matlagning eller fransk matlagning.

Arbetsuppgifter:
Handla och planera inför kvällskurser, som brukar pågå mellan 18.30 och 21.30 i vårt skolkök med "restaurangavdelning" i Sala Backe.

Utbildning och tidigare erfarenhet av kockyrket är ett krav. Gärna körkort eftersom maten bör köras till lokalen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Elin Liss
010-15 75 210
Verksamhetsansvarig Sofie Swing
010-15 75 225 010-15 75 225

Sammanfattning

Besöksadress

Hamnesplanaden 1
None

Postadress

None
UPPSALA, 75319

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010