Kock/sous chef

Arbetsbeskrivning

Hotell Koster på Sydkoster. Söker erfarna, matglada kockar, för att stärka upp köket för sommarsäsongen 2015. Meriterande egenskaper är; engagemang, ansvarsfull, passionerad, lagspelare, stresstålig, klipp i steget och minst ett års erfarenhet.

Köket arbetar med lokala producenter till så stor del möjligt. Fisk och skaldjur fiskas direkt från Kosterfjorden. Grönsakerna odlas från vår trädgård samt från kolegor på Kosters trädgårdar. Höga smaker med råvaran i fokus är naturligt för oss. Kost och logi erbjuds i våra personalbostäder. Vill du utvecklas som kock, bli del av ett engagerat gäng som brinner för mat och dryck och vara med om en resa genom västkustgastronomins värld, är du varmt välkommen att maila din ansökan till oss. Rock´n roll och ett äventyr!

Kort om Kosteröarna & Hotellet

Med mest soltimmar i Sverige ligger Kosteröarna cirka en halvtimmes båtresa rakt västerut från Strömstad, mitt i Sveriges marina nationalpark "Kosterhavet".

Hotellet är grundat 1905 och är idag en åretrunt anläggning för både konferens och privatgäster med 78 hotellrum och en omsättningsstark restaurang. Vår uteservering har drygt 350 sittplatser och en park för större evenemang. Utbudet är lättillgängligt med höga kvalitetsambitioner och innefattar utekök, grill, bar, event och livescen. Med ett av Västkustens bästa läge garanteras fantastisk utsikt utöver Kosterfjorden.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: hotel Koster
  • 2 platser
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Enl överenskommelse
  • Publicerat: 1 juli 2015

Besöksadress

Ekenäs brygga, Hamnvägen 41
Sydkoster

Postadress

Hamnvägen 41
Sydkoster, 45205

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010