OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hej,
Jag heter Oskar Hagdahl och jag är krögare och köksmästare på Bistro Stråket i Råsunda, Solna. Här på Stråket lagar vi både klassisk och nyskapande bistro-mat från grunden.
Fokus ligger på bra råvaror och höga smaker.
Men lika viktigt är den goda stämningen och umgänget kollegor i mellan då vi är ett tight gäng som jobbar tillsammans.
Jag är på jakt efter en souschef och högra hand här i köket på Stråket. Arbetet består till största del av mise en place och a´la carte matlagning. Men även att bidra vid menyplanering, beställningar och den ständiga utvecklingen av verksamheten.
Restaurangen har öppet tisdag-lördag från 17:00. Arbetsdagarna i köket brukar vara från 14:30-22:30. Men där finns en hel del flexibilitet. Då vi arbetar kvällar och helger är arbetet följaktligen också välbetalt.
Våra menyer och vad vi erbjuder kan du hitta vi följande länk. http://issuu.com/bistrostraket
Om du finner tjänsten intressant får du gärna höra av dig till mig per e-post till oskar@bistrostraket. Bifoga CV.
Med vänlig hälsning
Oskar Hagdahl
Bistro Stråket