Kök- och Matsalsansvarig

Arbetsbeskrivning

Clarion Collection Hotel Grand ligger centralt beläget mitt i Sundsvalls unika stenstad med gångavstånd till stadens shopping och attraktioner såsom Casino Cosmopol, Sveriges först öppnade Internationella Casino.
Clarion Collection har 102 rum, varav 50 är totalt nytillkomna och resterande rum är nyrenoverade.
Vi är ett modernt hotell som bjuder våra gäster på många omtänksamheter bl.a våfflor på eftermiddagen, kvällsbuffé och fri träning på ett av Sundsvalls bästa gym.


Clarion Collection Hotel Grand söker

Ny Kök- och Matsalsansvarig

Clarion Collection är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja.

Grand ligger centralt beläget i Sundsvalls Stenstad och har 114 rum och en konferenslokal är miljöcertifierade enligt ISO14001. Vår målsättning är att våra gäster ska ”Känna sig som hemma” och vi bjuder våra gäster på eftermiddagsfika och kvällsmat. Hos oss och det är en självklarhet att du som anställd arbetar för hela hotellet och för att våra gäster samt personal skall trivas hos oss.

Vi söker en person full av energi, mod och begeistring

Som köksansvarig ser du till att sköta den dagliga verksamheten med frukostbuffé, konferenslunch, kvällsbuffé, eftermiddagsfika samt dryckesservering. Det är viktigt att du är en bra ledare och att du har lätt att engagera och motivera din personal. Som ansvarig för köket är du även delaktig i hotellets ledningsgrupp. Som person har du ett starkt driv, är strukturerad, flexibel och stresståligt, kreativ och positiv.

Du har ett genuint intresse för våra gäster med målsättning att ge dem bästa tänkbara service. Du ansvarar även för kvaliteten och att vi arbetar i enlighet med Choice och Clarion Collections olika koncept. Du är omtänksam, prestigelös, noggrann och engagerad. Du är äkta nyfiken på människor och bryr dig om dina medarbetare.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

* Matlagning, mat- och dryckesservering, diskning
* Menyplanering
* Resultat- och budgetansvar
* Inköp
* Schemaläggning
* Miljöarbete
* HACCP

I vårt köksteam ingår 4-6 medarbetare.

Kvalifikationer

* -          Utbildad kock med flera år erfarenhet av restaurangarbete och matlagning.
* -          Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
* -          Dokumenterad erfarenhet av prissättning, inköp, lagerhållning och HACCP.
* -          Grundläggande kunskaper i alkohollagstiftningen.
* -          Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda personal.

Tjänsten är en heltidsanställning alternativt deltidsanställning med en provanställning på sex månader. Lön enligt avtal.
Ansökningar och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 28 februari. För frågor och ansökan, kontakta Anna Borggren anna.borggren@choice.se. 

Hemsida http://www.choicehotels.se

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med hotell på över 100 destinationer. Vi kan erbjuda många olika tjänster, både centralt och på våra hotell i kedjorna Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion och Nordic Hotels & Resorts. Gemensamt för alla tjänster är att vi arbetar efter våran vision: «Med energi, mod och begeistring skapar vi en bättre värld – We care!». Vi är stolta av att vara en attraktiv arbetsgivare med mångfald, där alla våra 10 000 medarbetare behandlas lika, oavsett bakgrund.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anna Borggren
+46 060646560, +46 0706020456

Sammanfattning

Postadress

Nybrogatan 13
Sundsvall, 85235

Liknande jobb


21 november 2023

18 november 2023

Köksmästare till FAVO Borås

Köksmästare till FAVO Borås

17 november 2023

Köksmästare

16 november 2023