OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ibis Styles Stockholm Järva har 183 rum och drivs under Accors varumärke, ibis Styles.
I hotellet finns en restaurang med plats för 200 gäster, ett gym med SPA-avdelning samt konferenslokaler. Hotellet ägs av Unique Stay AB som även driver ibis Styles Stockholm Odenplan, Mälardrottningen Hotel & Restaurant, Solna Hotell & Vandrarhem, Ibis Hotell i Spånga och Rösjöbaden Camping.
Vi söker nu en duktig kock med ett brinnande matintresse som är mogen att ta steget upp till att ansvara över köket. Du ska ha ett trevligt och positivt sätt, vara flexibel och leverera högsta kvalitet med stor ordning och precision. Du behöver vara kunnig i att beställa varor, inventera, menyskrivningar samt att kalkylera bruttovinster. Vana att jobba i högt tempo, strukturera och planera samt ha ett genuint intresse för att ta nästa kliv och utvecklas inom yrket.
Ett krav är att du har 3 års erfarenhet av kockyrket samt en kockutbildning.
Personliga egenskaper: Du behöver vara en trygg, glad och social person. Tydligt och kommunikativt sätt och ett ständigt sökande efter bättre effektivitet och kvalitet. En person med servicevilja och målmedvetenhet. Du behöver ha ledarskaps gener och en kreativ ådra.
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Camilla Sandström
1e receptionist Anna Turpeinen
Restaurangansvarig Petra Edberg
Husfru Igina Soru
Driftansvarig Thomas Rähn
1e receptionist Anna Turpeinen
Köksansvarig Igor Sapenga
08-12090100
Platschef Mattias Thunholm
08-120 901 00
General Manager Mattias Thunholm
08-12090100
Front Office & Conference Manager Mikaela Grevesmühl