OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gula Hönan öppnar till sommaren 2014 en bakficka till restaurangen som ligger nere vid havet på Ronehamn. Här blir det lite mer rock'n'roll med enklare mat som hemtryckt hamburgare, "fish & chips" och rökta räkor. Vi jobbar självklart med så mycket närpoducerat/ekologiskt vi kan. Vi söker dig som är självgående, glad i att jobba och har skinn på näsan samt glimten i ögat.
Som sous chef/kock på denna bakficka söker nu vi en stabil person som brinner för mat, kanske en ung person som vill ta sin första ledarpostion. 2-3 år som kock är ett måste. Du jobbar i nära sammarbete med kökschef Marc Enderborg, som ställer höga krav på matkvaliteten oavsett om det handlar om finedining eller fastfood. All mat görs från grunden med omtanke. Ansvarsområden blir att säkra matkvalitet, beställa råvaror, egenkontroll, utforma nya rätter till menyn samt preppa och jobba service. Måste kunna jobba självständigt och klara stress. Körkort är ett plus. Bostad finns till rätt person.
Säsongsanställning, heltid Juni - Aug. Maila CV och presentation till köksmästare Marc Enderborg. Ange "Servering/Nisse Bakfickan 2014" som ämne i ditt mail.
Kontaktpersoner på detta företaget
Köksmästare Marc Enderborg
Controller Helena Hägg