Köksbiträde

Arbetsbeskrivning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.



Arbetsplatsbeskrivning
Enskedefältets Skola är en skola med 520 elever i årskurserna F-6.

Vi söker nu ett köksbiträde som tillsammans med oss vill skapa Sveriges bästa skolkök. Du kommer ha en viktig funktion i skolans hjärta och vara en del av hela skolans organisation. Förutom ett brinnande intresse för mat och hälsa vill vi att du är en engagerad person som vill vara med och utveckla hela skolan. Vi befinner oss för närvarande i en evakueringsskola, som är fullt utbyggt med toppmodernt kök. Vår ordinarie skola renoveras och beräknas vara klar sommaren 2020.

Arbetsbeskrivning
Vi söker ett köksbiträde på vikariat (75 %) med start i mitten av augusti. Vikariatet sträcker sig i max ett år. För rätt person finns möjligheter till en tillsvidaretjänst på vår skola eller inom en annan enhet i Stockholm Stad. Vi söker dig, en erfaren, engagerad och positiv person som älskar att laga god mat och trivs bland barn och att jobba i en skolmiljö. Du kommer tillsammans med vår kökschef och ytterligare två köksbiträden ansvara för att servera mat till 520 elever och 70 personal varje dag. Vår skola ligger i framkant när det gäller att utveckla skolmåltiden. Vi följer förstås Stockholms Stads kostråd, lagar näringsriktig mat, men vi strävar också efter att laga mat från grunden - med nyttiga, ekologiska råvaror och med stor variation och bredd. Vi serverar dagligen tre rätter i bufféform samt en stor salladsbuffé. Som köksbiträde deltar du i matlagning inklusive specialkost. Du tar emot leveranser och ansvarar för att det är en god ordning i köket. Du skall även genomföra egenkontroll, disk och upplockning av matvaror. Självklart ska du älska att på ett inkluderande sätt arbeta med barn, du är flexibel, positiv och gillar att arbeta med ett högt tempo.

Kvalifikationer
Minst fem års erfarenhet av att arbeta i kök med varierande arbetsuppgifter, gärna från restaurangbranschen. Du ska behärska att laga säker, god och näringsriktig mat i stora volymer. Utbildning motsvarande livsmedelshygien BAS. Erfarenhet av tillagning och servering av specialkost. Datavana.

3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller annan dokumenterad utbildning inom området. Kunskap och erfarenhet av egenkontroll. God svenska i tal och skrift. Utbildning i HACCP och specialkost. Erfarenhet inom specialkost.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Ansökan sker via Stockholm Stads rekryteringssystem genom personligt brev, CV och referenser. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Madeleine Thomsson, rektor
0850816701
Fredrik Persson, biträdande rektor
08-508 16 705
Christer Bjuhr
08 508 167 00

Sammanfattning

Besöksadress

Sockenvägen 370
None

Postadress

Sockenvägen 370
Enskede, 12263

Liknande jobb


17 maj 2024

Juniorkockar!

Juniorkockar!

17 maj 2024

Köksbiträde till indisk restaurang

16 maj 2024