OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Enskede Årsta Vantör är en av 14 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder förvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till våra 100 000 stockholmare som bor i stadsdelsområdet.
Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs. Cirka 25 000 nya lägenheter planeras här till år 2030.
Vi strävar hela tiden efter att Enskede Årsta Vantör ska vara ett stadsdelsområde för alla. Våra fokusområden är: Attraktiv arbetsgivare, jämställdhet och bemötande.
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en visionsstyrd och utvecklingsinriktad verksamhet. Här kommer du att kunna bidra till samhällsnyttan i en växande stadsdel där vi ser olikheter och mångfald som en resurs.
Beskrivning
Vårt kök ser till att äldre i vår stadsdel får god och vällagad mat.
Kostenheten i Enskede Årsta Vantör har ett kök med en restaurang som ligger i Rågsved centrum. Här lagar vi ungefär 1250 portioner per dag, fördelat på lunch och middag. Vi levererar vällagad mat och så mycket som möjligt från grunden, till olika äldreboenden och hemtjänstgrupper i stadsdelsförvaltningen. Runt 40 % av alla inköp vi gör är ekologiska. Den mesta maten skickas kyld. Kostenheten har 16 medarbetare varav tre är kockar och en kökschef.
Vi söker en ny kollega som är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Är det du?
Arbetsuppgifter
- Du arbetar i restaurangen med att servera mat till våra gäster
- Du bereder sallad till salladsbuffén
- Du paketerar mat och samt allergi och konsistensanpassad mat
- Du arbetar i disken
- Du är med och ansvarar för egenkontrollen
Utbildning
- Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Kvalifikationer
- Erfarenhet av arbete i kök
- Goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka dig i tal och skrift
- Datavana, för att använda datorn som stöd och hjälpmedel i det dagliga arbetet
Meriterande kvalifikationer
- Grundutbildning i livsmedelshygien
- Kassavana
- Utbildning i allergier
- Utbildning i konsistensanpassad mat
- Kunskap om målgruppens behov
Villkor
- Du jobbar dagtid på ett rullande schema och var annan helg
- Arbetet är fysiskt krävande, köket är en miljö med buller i från utrustningen.
Det är viktigt att kunna tillämpa god ergonomi i det dagliga arbete
- Vi begär utdrag ur belastningsregistret
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Agga Mirota
0850814841
Jenny Eriksson
0850820551
Eva Johanson
0850814726
Johanna Huuki
0850814265
Jenny Eriksson
08-50820551
Jeanette Wåhslen
0850820618
Evelina Grandell Rosenlund
0850814502
Birgitta Hansson
0850820688
Bitti Vik
0850814453
Avdelningschef Leif Kananen
0850814171