OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Med hjärtat i historien och blicken mot framtiden är vi en kraftigt växande kommun i Göteborgsregionen. Här finns över 41 000 invånare, två fästningar, handelsstaden Kungälv och seglingsmetropolen Marstrand, allt detta en kvart från centrala Göteborg.
Kungälvs kommun är en värderingsstyrd organisation med medborgarfokus, helhetssyn och lärande som våra kärnvärden.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker fem köksbiträden för tjänstgöring inom Måltidsservice med placering på skolor och äldreboende.
Ytterbyskolan - är en högstadieskola med ca 1800 lunch, här ingår även utskick till närliggande mottagningskök inom förskola/skola. Mellanmål serveras dagligen för en närliggande skola. 90% semestertjänst.
Thorildskolan - är en högstadieskola och centralkök med ca 5000 port fördelat på varm och kyld mat. Utskick sker till förskola/skola/gymnasium och äldreboende. 87,5% uppehållstjänst.
MimersHus - är gymnasium med ca 1300 port dagligen. Mottagningskök med delvis egen specialkost beredning. Uppehållstjänster, en på 62,5% och en på 75%.
Båtsmansgärdet - är ett äldreboende med ca 50 portioner.
Köket är ett mottagningskök med kyld mat. I tjänsten ingår bemanning på ett servicehus enligt rullande schema. Cirka 80% semestertjänst med helgtjänstgöring.
Som köksbiträde ansvarar du för att, tillsammans med övriga i arbetsgruppen, bereda tillbehör till lunchen, såsom sallad, pasta, ris och potatis samt att delta i förberedelser och efterarbete. Du ska hantera specialkost och ansvara och följa rutiner för egenkontroll/livsmedelshygien. Dina arbetsuppgifter består också av tvätt, städ och disk. Anställning inom måltidsservice kan innebära helgtjänstgöring samt tjänstgöring i andra kök kan förekomma.
KVALIFIKATIONER
Du ska ha gått Hotell- och restaurangprogrammet eller ha annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha flerårig erfarenhet av att arbeta i produktions- och mottagningskök. Det är meriterande om du har specialkostkunskaper.
Du har dagligen kontakt med barn, pedagoger, föräldrar, kollegor m fl och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Det är viktigt att du trivs med att jobba med barn och ungdomar. Du ska kunna planera och organisera i ett kök, ta egna initiativ, vara handlingskraftig, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Då arbetet stundtals kan ha hög arbetsbelastning bör du vara stresstålig.
Då du ingår i ett arbetsteam är det viktigt att du är lyhörd för andra människor och lätt att samarbeta med. Du kan vid behov komma att, med kort varsel, arbeta på andra enheter inom hela Måltidsservice. Du behöver därför vara flexibel, noggrann och ha vilja till att lära dig nya arbetsuppgifter och ha förståelse för hela Måltidsservice organisation.
Arbetet kan i samband med tunga lyft vara fysiskt påfrestande. Det är därför viktigt att du har god fysik.
Du ska ha goda datakunskaper.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi inom måltidsservice har en trevlig arbetsplats! Vi vill att du är delaktig till att skapa goda relationer och aktivt har viljan till att bidra till ett gott arbetsklimat och vara en god ambassadör på ett för verksamheten korrekt och lojalt sätt.
Kontaktpersoner på detta företaget
Verksamhetschef Gunilla Hansson
0303-23 92 61
Enhetschef Jennie Johansson
0303-23 92 65
VISION Angelica Karlsson
0303-23 80 00
Enhetschef Jennie Johansson
0303-23 92 65, 0705-30 09 47
KOMMUNAL
0303-23 80 00
Enhetschef Louise Peterstam
0303-23 92 63, 0709-10 79 69
Enhetschef Anna Rosén
0303-23 92 64, 0722-03 69 20
Enhetschef Anna Rosén
0303-23 92 64
Vision Angelica Karlsson
0303-23 95 49
Tf enhetschef Carina Andersson
0303-23 94 60, 0703-34 94 60