OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Åre Bageri / Restaurang söker Kock/kökschef.
Du måste ha minst 8 års yrkeserfarenhet från restaurangkök.
Vårt Tema är Surdegsbröd * Solens Mat * Sagolika desserter.
På Åre Bageri / Med Kväll lagar vi mat från grunden, med bra råvaror och hög ambition. Vi är Krav certifierade och använder råvaror från KRAV-gårdar och ekologiska odlingar. Det är viktigt att du har bred erfarenhet av både att ta vara på hela djuret kyckling/kött/fisk samt vegetariska alternativ.
Vårt kök är modernt och praktiskt, och i vår Breadgarden njuter du av en fantastisk arbetsmiljö.
Gäst-strömmen och arbetsbelastningen beror på säsong och väder, det kräver att du snabbt kan växla i arbetstempo.
Gärna med arbetsledarerfarenhet, med att driva och utveckla köket framåt samt kunna vara delaktig i planering.
På Åre Bageri /Breadgarden får du arbetskamrater som är stolta över sitt yrke, bagare, konditor i den högre skolan.
Vår pasta gör vi själva i bageriet med olika smaker.
Vi vill att du skapar en härlig matkänsla med fräscha recept som du med stolthet vill presentera för dina gäster.
Ett genuint intresse för modern matlagning är ett absolut krav.
Vi har 130 platser inne och ca 90 st på uteservering.
Fullständiga rättigheter.
Arbete dagtid, både vardagar och helger, på heltid enligt schema.
Lön diskuteras utifrån erfarenhet.
Välkommen till Åre Bageri som har 29-årsjubileum under hösten 2013.