Kökschef

Arbetsbeskrivning

Kökschef 100 %

Vill du tillsammans med oss utveckla vårt kök och låta det bli en inspirerande del av vår folkhögskolemiljö?

Arbetsuppgifter
- Att leda arbetet med kök och matsal vid Åredalens folkhögskola
- Att tillsammans med övrig kökspersonal tillaga mat för skolans deltagare och övriga gäster
- Att ansvara för kökets budget och inköp
- Att ansvara för goda rutiner vad gäller hygien och hälsa i skolans kök
- Att vara en del av skolans personalgrupp och där arbeta för att utveckla skolan

Förkunskaper och förväntan

Vi tror att du
- har erfarenhet av arbetsledning i kök
- vill arbeta för kreativ och vällagad mat
- Kan arbeta flexibelt utifrån verksamhetens behov
- har god samarbets-, lednings- och kommunikationsförmåga
- gärna har kännedom om EFS (skolans huvudman) och delar skolans kristna värdegrund,

Det är viktigt hur du är som person. Samarbete, laganda, noggrannhet och flexibilitet är viktiga egenskaper. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta vid folkhögskola eller liknande verksamhet med kristen huvudman. Körkort är ett krav.

Ansökan
Din ansökan vill ha senast 13/5 under adress: Kökschef, Åredalens folkhögskola, Hålland 290, 830 10 Undersåker. Ansökan går också att mejla till rekrytering@aredalensfhsk.se

Anställningsform
Du anställs av Åredalens folkhögskola. Tjänsten är tillsvidare och på 100%. Provanställning kan förekomma. Vi räknar med att anställningen börjar så snart som möjligt.

Kollektivavtal
Vi tillämpar kollektivavtal mellan Arbetsgivaralliansen branschkommitté Utbildning och Folkbildning och Kommunal.

Allmän information om köket
Matsalen ligger centralt i skolan. Här serveras frukost, lunch och middag för de deltagare som bor på skolans internat (ca 70-90 personer) samt personal och övriga gäster. Köket är en naturlig del av skolans pedagogiska miljö. Detta vill vi ska känneteckna vår matsal:

- Vällagad mat som är näringsriktig, god och serverad på ett tilltalande sätt
- Gärna lokalproducerad och ekologisk mat
- Ett nära samarbete med god dialog mellan kökspersonal och personal/deltagare
- Initiativrikedom och kreativitet hos kökspersonalen som ger matglädje
- En balanserad ekonomi utifrån de resurser som avsätts
- Deltagare/gäster och personal får ett gott bemötande
- Flexibilitet utifrån behoven i skolans verksamhet
- Personalen i köket är en självklar del av skolans personalgrupp och är aktiva i skolans utveckling
- Goda rutiner för uppföljning av hygien och arbetsmiljö
- En inbjudande matsalsmiljö med hög trivselfaktor

Allmän information om skolan
Åredalens folkhögskola ligger högt beläget vid Indalsälven, Ristafallet, ca 20 km öster om Åre. Skolan har ett brett kursutbud inom främst fjäll- & friluftsliv, tro- livs- & internationella frågor samt konst & skapande. Totalt har skolan c:a 150 kursdeltagare på långa kurser samt c:a 20 medarbetare.

Skolan är som juridisk person en ideell förening. I föreningen finns EFS-föreningar, andra föreningar och privatpersoner som väljer en styrelse på ett årsmöte.

Sammanfattning

Liknande jobb


Duktig kock sökes!

23 april 2024

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

5 mars 2024