Kökschef på lunchrestaurang

Arbetsbeskrivning

På lunchrestaurangen Ubåtshallen lagas välsmakande modern husmanskost med hög ambition. Vi serverar en dagens lunch, ett vegetariskt alternativ samt en soppa, fräsch salladsbuffe och nybakt bröd åt ca 150-250 gäster om dagen.
Vi serverar lunch 5 dagar i veckan och handhar catering utanför dessa tider. Då vi fortfarande är ett nytt företag provar vi fortfarande lite olika idéer för att bredda oss, eventuellt med frukost.
Ubåtshallen är en perfekt arbetsplats för dig som är kreativ. Har du egna idéer är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera tillsammans med ditt team.
Om tjänsten:
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster samt leda och utveckla personalen. Du har ett helhetsansvar för restaurangen som bland annat innebär personalansvar, schemaläggning, beställningar och fördela arbetet. Du är en noggrann och strukturerad ledare som sprider positiv energi. Vi värdesätter också att du har lätt att gå från ord till handling.
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök.
Du ansvarar för att matens kvalitet alltid är på topp.
Du ska ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt se till att de följs.
Du skapar veckomenyer.
Du tillhandahåller medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny.
Du skapar utförliga listor med tydliga rutiner & instruktioner (vad, vart, när & av vem) för varje ansvarsområde samt se till att dessa följs av medarbetarna.
Du närvarar på restaurangens ledningsmöten & är väl förberedd på de punkter som i förväg skickats ut i agendaform.
Du följer skrivna avtal gällande inköp av varor och håller dig till våra leverantörer i den mån det är möjligt samt bibehåller en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer.
Du ansvarar för mat, disk & städ.
Du sköter introduktion av nyanställda samt utbildning/ vidareutveckling av dem.
Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd huvudsakligen till vardagar då lunchen serveras men även kvällar och helger vid händelse av catering.
Om dig:
Du brinner för matlagning och är inte rädd för att testa något nytt.
Du är duktig på köksekonomi, råvarukostnad, inköp & lagerstyrning
Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du har god förmåga att organisera
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
Du är flytande i både skrift och tal i både svenska och engelska.
Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.

Vi ger dig:
En stabil och trygg arbetsplats med högt i tak, bra arbetstider och villkor.
Ansök:
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Observera att urval & intervjuer kommer ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig,
Rickard och Joanna.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Västra Hamnen Ubåtshallen AB Malmö
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 april 2022
  • Ansök senast: 15 juli 2022

Postadress

Östra Varvsgatan 9 A
Malmö, 21173

Liknande jobb


Head Chef- Clarion Gillet

Head Chef- Clarion Gillet

17 maj 2024

Kökschef på Restaurang YESS

Kökschef på Restaurang YESS

16 maj 2024

Kökschef Brasserie Udden

28 februari 2024

South indian cook

15 maj 2024