KÖKSCHEF - TAPAS BAR OCH RESTAURANG I DRAMMEN

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker TEMP-TEAM en kökschef till en en nystartad tapas bar och restaurang i Drammen, Norge.Här kommer Du att vara med och påverka utvecklingen och satsningen av restaurangens koncept.Kökschefens ansvarsområden: Leda köksdriften och delta i det dagliga arbetet Planläggning och kvalitetssäkring av all hantering av mat Produktutveckling och menyplanering med kostnadskalkylering Förädla färska råvaror med mycket högt fokus på kvalitet Inköp och mottagnings kontroll vid leverans av beställda varor, samt logistik Kvalifikationer Du har en dokumenterad utbildning och besitter en mångsidig erfarenhet, minimum 5-10 år av restaurangkök Du har en passion för mat och strävar efter att hålla en hög kvalitet Du har en god förståelse av ekonomi och är resultat orienterad, utan att göra avkall på kvaliteten Du är Flexibel, positiv, besitter ledaregenskaper, har ett gott humör och Du kan hantera stressade situationer Självklart förstår och talar Du norska, alternativt svenska.Du erbjuds goda lönevillkor Trevliga kollegor En modern och spännande arbetsplats i Drammen.Anställning går till att börja med genom TEMP-TEAM i Norge, men på sikt finns möjligheter till en fast anställning på restaurangen.Uttagningarna sker löpande!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: TEMP-TEAM GÖTEBORG
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 16 oktober 2009
  • Ansök senast: 15 november 2009

Liknande jobb