Kökschef till Skebäcksgårdens kök

Arbetsbeskrivning

Ref.nr: Vv 296/2013

Inom Vård och Omsorg produceras ca 4000 portioner/dag. Vi arbetar med tillagning och servering av mat i våra seniorrestauranger. Vi levererar mat till vård- och omsorgsboenden, skolor och förskolor samt sköter tillagning och packning av utskick till mattjänst. Till samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov. Vi gör även inköp av specerier som vi levererar ut till verksamheterna efter beställning.

Vi söker nu en kökschef till Skebäcksgårdens kök.

Arbetsbeskrivning
I uppdraget som kökschef ingår även mottagningskök Södermalmshemmet. Skebäcksgårdens kök producerar 350 lunch, 350 dessert, 290 kvällsmat samt alternativrätter
En stor andel av dessa är specialkoster, många med anpassad konsistens efter den enskildes behov. Alla portioner packas och skickas till andra enheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Leda och fördela arbetet för dina medarbetare
- Delta aktivt i produktionen
- Ansvara för beställningar av varor enligt gällande avtal
- Beräkna och tillaga alla typer av mat inklusive specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt samt försäkra att maten håller fullgod kvalitet innan utskick
- Utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram
- Delta i köket kvalitetsarbete och säkerställa att kostriktlinjer följs
- Jobba med kostdatasystemet
- Ekonomiskt ansvar
- Kontakt med kunder och gäster i egna verksamheten

Kompetenskrav
- Utbildad kock med erfarenhet från måltidsproduktion i storkök
- Erfarenhet av arbetsledning med personalansvar
- God datavana

I denna tjänst måste du ha en stor passion för matlagning, god service och kvalitet. Du ser medarbetarna som en resurs och ska ha lätt för att samarbeta med andra verksamheter. Det krävs att du är stresstålig, kreativ, målinriktad samt är bra på att kommunicera. Du har även goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
- Högskoleutbildning inom kostverksamhet/måltidsproduktion och arbetsledning
- Erfarenhet från offentlig verksamhet
- Goda kunskaper om mat för äldre

Anställningens omfattning
Tillsvidare, 100%, Tillträde snarast eller enligt överenskommelse, 1 plats.

Facklig information
Vision: 019 - 21 12 02
Kommunal: 019 -21 24 00

Ansökan
Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-10-16.

Välkommen med din ansökan!

Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Peter Örbring, Enhetschef
   019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
   019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
   019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
   019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
   019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
   070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
   019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
   019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
   076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
   019-21 49 67

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Örebro Kommun
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Ej specificerat , Heltid , Tillsvidareanställning
  • Publicerat: 25 september 2013

Besöksadress

12345 12345 Örebro
None

Postadress

Box 30000
Örebro, 70135

Liknande jobb


Pizza chef

21 april 2024

kok och pizzabagare

23 februari 2024

30 januari 2024

25 januari 2024