OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kreativ kökschef till Grövelsjöfjällen, 4 mil norr om Idre. Grövelsjöns Fjällstations måtto är "Nytänkande och tradition i bästa kombination" vilket vi vill ska avspeglas även i maten. Du bör ha flerårig vana och intresse för allt ifrån husmanskost, vegetarisk matlagning, spamat till a la carte och slowfood, baserat på bygdens råvaror såsom fjällfisk och vilt. Då anläggningen är Svanenmärkt och restaurangen KRAV-auktoriserad är närproducerade råvaror en naturlig del i köket. Du bör ha utpräglad känsla för ekonomi utan att göra avkall på kvaliteten, god samarbetsförmåga, ordningssinne och goda ledaregenskaper.Dina uppgifter blir att leda köksteamet mot nya mål, ansvara för menyer och inköp, internkontrollen enligt HACCP, schemaläggning och delta i restaurangens utveckling. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som ledarförmåga, nytänkande, kreativitet, flexibilitet, en positiv attityd, servicekänsla och att du vill stanna fler säsonger. Du arbetar i ett positivt och utvecklande köksteam bestående av 5 personer. Bostad kan erbjudas, likaså arbete till ev medföljande familjemedlem. Grövelsjöns Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning i norra Dalarna precis vid norska gränsen. Restaurangen rymmer 150 gäster och hotelldelen ca 190 gäster. Vi har livsmedels- och sportbutik, sportuthyrning, guidade turer, skidskola, en mindre skidbacke för telemark, snowboard m m spa, temaveckor och kurser. Fjällstationen är sedan maj 2002 en ekoturismgodkänd arrangör märkt med "Naturens Bästa". För mer information se vår hemsida www.stfgrovelsjon.com eller www.svenskaturistforeningen.se och sök på Grövelsjön.
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalansvarig i Gröveslsjön Ewa Majing
0253-596880
Personalansvarig i Gröveslsjön Ewa Majing
0253-596889
Personalansvarig i Grövelsjön Ewa Majing
0253-596889