Köksmästare till ICA:s huvudkontor i Solna!

Köksmästare till ICA:s huvudkontor i Solna!

Arbetsbeskrivning

Ett stenkast ifrån Solna station och Mall of Scandinavia ligger ICA:s huvudkontor som stod klart så sent som 2019. Här jobbar ett stort antal kreativa medarbetare med intresse för god och hälsosam mat. Lokalerna är fräscha och luftiga med ljusa, nordiska material där materialvalen genomsyrar hållbarhet. Här har Sodexo äran att få ansvara för mat och dryck i de generösa och välutrustade restaurangytorna. Uppdraget till kund är att driva personalrestaurangen där det dagligen serveras ca 750 lunchgäster, leverera catering med interna/externa beställningar av fika och lättluncher, driva caféverksamheten, servera affärsluncher, mingel och middagar vid beställning samt att ta hand om husets kaffemaskiner.



OM TJÄNSTEN:

Nu söker vi en passionerad och entusiastisk köksmästare för att inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum.

Du är en organiserad och lyhörd ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt, ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera, samarbeta och leda personal i kök och disk mot uppsatta mål.

Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Sodexos interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Mycket sker digitalt så god datorvana behövs.

Inom Sodexo finns en central meny framtagen för måltidskonceptet ”Eat” via Mashie där du som köksmästare får tillgång till rätterna men där du får möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras på lunchbuffén. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. Du är också med i utvecklingen av catering- och caféutbud.

Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning.

OM DIG SOM SÖKER:

- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
- Du har minst 3 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
- Du har goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, specialkost, köksekonomi och svinnhantering
- Du har goda kunskaper av att arbeta med klimatsmart matlagning samt med vegetariska och veganska alternativ
- Du ansvarar för att egenkontroll/HACCP sköts enligt rutiner
- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Du har en förmåga att planera och strukturerar arbetet effektivt
- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
- Du är kreativ, smaksäker och lösningsorienterad
- Du upprätthåller god relation med kund samt säkerställer kvalitet
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska obehindrat
- Du har god datavana




ÖVRIG INFORMATION:

Vad vi erbjuder:

- En flexibel och dynamisk arbetsmiljö
- Tillgång till löpande utveckling och utvecklingsprogram
- Möjligheter att växa inom företaget
- Stort fokus på hälsa och säkerhet
- Friskvårdsbidrag 2000 kr/år


Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och eventuellt helgarbete kan förekomma.



MER OM SODEXO:

Tack vare 422 000 medarbetare, förser Sodexo 100 miljoner människor i 53 länder med servicetjänster inom catering, facility management, medarbetarförmåner och hushållsnära tjänster. Sodexo erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas. Vår vision är att vara den strategiska partnern till våra kunder genom att utforma, utföra och leverera Quality of Life Services- service för livskvalitet.



Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen!

För eventuella frågor kontakta sara.mjornell@majola.se (https://app.teamtailor.com/companies/YWIxgP1MUNs/jobs/2254810/edit/sara.mjornell@majola.se)

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 november 2023
  • Ansök senast: 5 maj 2024

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Enhetschef Måltid

Enhetschef Måltid

6 maj 2024

Kökschef

Kökschef

1 maj 2024

28 april 2024

19 april 2024