Köksmästare till Köket

Arbetsbeskrivning

Köket – Lisebergarnas personalrestaurang
Med Lisebergs ambition att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser, har vi utvecklat Kökets koncept.

Såväl utbud som miljö har fräschats upp och Köket har blivit en välkomnande och trivsam mötesplats för alla medarbetare. Restaurangen ska på ett föredömligt sätt leva och andas Lisebergs värdeord; Säkerhet, Kvalitet, Glädje, Kreativitet och Omtanke. Verksamheten drivs året runt och antalet gäster varierar, med uppemot till 1000 gäster per dag under högsäsong.

Arbetsuppgifter
Som köksmästare i Köket är du restaurangchefens operativa stöd i arbetet med att leda och fördela arbetet i köket. Du är synlig, aktiv och har hög närvaro i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå. Du ser till att verksamheten drivs enligt gällande lagar och rutiner, och arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten. Utöver dina operativa uppgifter så ingår även uppgifter av administrativ karaktär, så som menyskrivning, köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar.

Du har en viktig roll vid rekrytering och medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och schemaändringar. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning. Som stöd i ditt arbete finns tre medarbetare året om, dessutom har du ytterligare ett femtontal kollegor till hjälp under säsong. Du tar ett stort ansvar för att främja trivsel och glädje på arbetsplatsen, och arbetar kreativt för att matutbudet utvecklas och förnyas.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lång erfarenhet från restaurangverksamhet med särskilt fokus på operativt arbete i kök. Det är meriterande om du har erfarenhet från ledande befattning inom köksverksamhet. Du skapar delaktighet och engagemang bland dina medarbetare och har förmåga att skapa glädje och trivsel bland alla dina Lisebergskollegor.

Du har ett stort matintresse och drivs av att utveckla din verksamhet genom lyhördhet och öppenhet för nya idéer och önskemål. Som chef är du inspirerande och lösningsinriktad, och arbetar med struktur och ordningssinne. Du stävar efter att skapa ett tydligt miljö- och hållbarhetstänk både i ditt operativa arbete och i Kökets framtida utveckling. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde under hösten 2016. Förläggning av arbetstid är i hög grad knuten till verksamhetens öppettider vilket innebär att du under vissa perioder arbetar även under kvällar och helger.

Vill du veta mer om tjänsten, är du välkommen att kontakta Executive Chef Jason Alderton på telefon 031-733 02 65.

Vi rekryterar löpande till denna tjänst, vilket betyder att du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september.

Företagspresentation
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jason Alderton
031-733 02 65
Ninni Howard
0761-40 16 83
Christian Krantz
031-348 67 41
Ninni Howard
031-400100
Anders Olesen
031-733 02 69
Anki Nyström
0723-186128

Sammanfattning

Besöksadress

Nellickevägen 6
None

Postadress

Nellickevägen 6
Göteborg, 40222

Liknande jobb


21 november 2023

18 november 2023

Köksmästare till FAVO Borås

Köksmästare till FAVO Borås

17 november 2023

Köksmästare

16 november 2023