Köksmästare till Ristorante Bellora

Köksmästare till Ristorante Bellora

Arbetsbeskrivning

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem letar vi efter?

Vi söker vår framtida Head Chef som kommer få axla en bred och spännande roll här hos oss! Du kommer att få möjlighet att ansvara för hela köksdriften. I det här huset jobbar vi tillsammans - one team one house.

För att komma in riktigt bra i rollen hoppas vi hitta dig som har viljan och känslan för hur vi gör skillnad på kvalitet och upplevelse för våra gäster, kombinerat med att du skapar trygghet och glädje i köksteamet. Detta tror vi leder till både glada gäster och medarbetare, vilket är nyckeln till att vi lyckas. För att du ska trivas i den här rollen ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet i liknande roll.

Nyfiken på detaljer och specifika arbetsuppgifter - lär känna några här!

Rollen är bred och det är viktigt att du har en ådra för ledarskap, ekonomi, matlagning samt hur man skapar en bra upplevelse för våra gäster. För att veta hur det går kommer du att mätas på tre olika områden:

- NMI (Nöjd medarbetarindex)

- NPS (Net promotor score)

- NOP (Net operating profit)

Ledarskap

-
Personalansvar - Du ansvarar för rekrytering, introduktion, schema- och semesterplanering, utveckling-/lönesamtal, innovation och utveckling av produkten och teamet, i en miljö som har högt tryck dygnets alla timmar året runt.
-
Feedback - Vi förväntar oss att du leder ditt köksteam med ett tydligt involverande ledarskap, där nära feedback alltid ligger nära för att utveckla både teamet liksom individen.
-
Kommunikation - Du ansvarar för att relevant information når alla berörda med god framförhållning för att ge bästa möjliga förutsättningar till en friktionsfri leverans både framför- och bakom kulisserna.


Gästnöjdhet

-
KPI:er - Vi förväntar oss att du fattar dina beslut styrt av NPS & VFM (Value For Money), och att produkten för frukost, fika, lunch & middag levereras efter satta måltal.
-
Gästupplevelsen - Med din erfarenhet vet du hur vi ska skilja oss och sticka ut från mängden, och få gästerna att bli ambassadörer och vilja komma tillbaka till oss.
-
Utveckling - Du leder utvecklingen av menyer för Archie’s och Conference Center utefter gästernas feedback och tillsammans med ditt teams idéer.


Operativt

-
Ekonomiska KPI:er - Du ansvarar för att köket följer de ekonomiska mål som är budgeterat.
-
Kvalitet - Du leder och coachar teamet i köket under och utanför service. Du säkerställer kvalitet och smaker samtidigt som du skapar en miljö för ditt team att växa, utvecklas och trivas i.


Karaktärsdrag som blir viktiga i din roll:

- Kommunikativ
- Inkluderande
- Strukturerad
- Resultatdriven
- Kostnadsmedveten
- Samarbetsvillig
- Flexibel
- Lösningsorienterad


Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är omgående efter överenskommelse.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 17 November.

Vi erbjuder en familjär arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och möjligheter till stor påverkan av hela matupplevelsen.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 november 2023
  • Ansök senast: 17 november 2023

Liknande jobb


Nya Carnegiebryggeriet letar efter sin nya Kökschef!

14 maj 2024

Restaurang Bolaget söker Kökschef

Restaurang Bolaget söker Kökschef

14 maj 2024

Enhetschef Måltid

Enhetschef Måltid

6 maj 2024

Kökschef

Kökschef

1 maj 2024