OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mornington hotell Stockholm city
Mornington hotell är ett 4 stjärnigt hotell på Nybrogatan
på Östermalm med 221 rum. Till hotellet hör en konferens avdelning, en restaurang och bar samt en health club.
Vi söker en Köksmästare till vårt Kök.
Restaurangen är en viktig del av hotellet och vi ställer höga krav på oss själva, i form av kvalitet och service.
Vi tillagar allt själva i vårt kök, och jobbar med förstklassiga råvaror. Vi inspireras av den nordiska matkulturen, men får influenser från hela världen.
Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande jobb, där ambition och personkemi är viktiga parametrar, vi utbildar vår personal fortlöpande, och har ett nära samarbete mellan dom olika arbetsavdelningarna.
Vi söker dig som älskar att jobba med mat, du ska gilla att jobba aktivt i köket. Du har en naturlig förmåga att skapa gruppkänsla och leda dina medarbetare. Mat skall vara din passion och du ska brinna för att ge våra gäster en oförglömlig resa. Du har kanske jobbat som sous-chef ett par år och känner att du är redo för större utmaningar.
Du ansvarar bla för menyplanering, kalkylering, schemaläggning och inventering.
Du har givetvis 3-årig Hotell och restaurang utbildning i grunden, du skall ha jobbat minst 8 år inom restaurang, tidigare personalansvar meriterande men inte ett krav. Kunskap inom Kalkyleringsprogramet Mor-online meriterande men inte nödvändigt.
Känns det här som något för dig hör av dig, då rekryteringen kommer ske löpande.
Mvh//David Haag
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangchef David Haag
0850733037
Frukostchef Louise Grapengiesser
Food and beverage manager David Haag
0850733037
Food & beverage manager David haag
0850733037
Fn´B David Haag
0850733037