OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en köksmästare med kärlek till mat och naturen.
Tjärö är en ö i vacker havsmiljö, ett naturreservat, med betande kor och får. Här finns en restaurang med 80 + 30 platser samt ett "bistrocafé". Med enkel men vällagad mat har vi fått ett fint omnämnande i WhiteGuide. På ön finns 120 bäddar i enklare stil samt en båthamn som tar upp till 70 båtar.
På fastlandet (10 min båttur från Tjärö) finns nyrenoverade Guö värdshus med 30 rum och matsal med 75 + 30 platser.
Hur ser din arbetsdag ut?
Mitt i Blekinges sagolika skärgård, Guövik, planerar och ansvarar du för det dagliga arbetet kring vårt kök, känt för sin vällagade mat. Ett arbete fyllt av mat och natur i en stilfull och sober miljö.
Vem trivs här?
Du är en "kulinarisk tusenkonstnär" som brinner för att få möjligheten att utveckla ett spännande matkoncept. I vårt kök är du länken mellan kökets ekonomi, en blomstrande örtträdgård och surrande bikupor. Att tillreda delikatesser i vår rök sätter guldkant på dagen. Vi ser att du värnar om vår miljö och att du har minst 3 års erfarenhet som ansvarig/souschef i köket. Du gillar att laga rustik mat på de bästa råvarorna!
Vad erbjuder vi?
Med nyrenoverade Guö Värdshus som arbetsplats får du som antar utmaningen möjlighet att utvecklas tillsammans med vår driftsansvarige som har 20 års kökserfarenhet.
Är du intresserad?
Ansök om tjänsten direkt till rekryterande chef Karin Buhler på karin.buhler@esalp.se. Vi kommer att jobba löpande med att intervjua kandidater och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden har löpt ut. Sista dagen för att söka tjänsten är 20130818.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tove Östberg
Leila Mekidiche
08-598 981 58
Per Östman
0736847137
Lovisa Kvam
0859898002
Sandra Jonsson
08-598 980 22
Annmarie Lund
Linda Josephson
08-598 980 00
Lena Wassen
0736847486
Zandra Briseid
08-59898006
Mary Cairns
0736847147