Komponentingenjör Mekanik

Arbetsbeskrivning



Kornboden söker nu för kunds räkning en komponentingenjör. Det är Kornboden som sköter rekryteringen men kunden som anställer arbetstagaren.

Beskrivning:
Som komponentingenjör arbetar Du med att kvalificera komponentval tekniskt och prismässigt, sammanställa produktoffertunderlag för nya produkter samt uppdatera
affärssystem för de produkter Du arbetar med.

Du kommer att arbeta i ett team som har till uppgift att introducera nya produkter i vår produktionsanläggning.

Kvalifikationer:
Du bör ha teoretisk utbildning inom mekanik på högskolenivå. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av elektronik-produktion eller komponentinköp.

Arbetet som är omväxlande och dynamiskt och ställer krav på att man kan ha flera bollar i luften samtidigt. Att kunna uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska är ett måste.

Anställningsform:
Visstid/Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så ansök redan idag!

 

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Kontaktpersoner på detta företaget

Linda Forslund, Kandidatansvarig

Hans-Olof Jonsson, Rekryteringskonsult Kornboden
070-681 32 70
Joel Eriksson, Konsultchef
063-194346
Christoffer Sjöstedt,

Joel Eriksson, Konsultchef

Joel Eriksson, Kandidatansvarig
063-194346
Robert Nilsen,
063-19 43 30
Camilla Enarsson, Konsultchef
063-19 43 30
Linda Forslund, Kandidatansvarig
019-689 01 32
Jens Olsson, Rekryteringskonsult
060-7890501

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Kornboden Östersund
  • 1 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Dag , Heltid , Tillsvidareanställning

Besöksadress

Kornboden Strandgatan 21 891 33 Örnsköldsvik
None

Postadress

Storgatan 39
Östersund, 83133

Liknande jobb


Engineer, Induction Heating

18 maj 2020

7 maj 2020