Konditor

Arbetsbeskrivning

Görvälns Slott öppnade restaurangen i ny regi i september 2008 och de första hotellrummen stod klara i november.Idag har vi 38 hotellrum och behöver fler hängivna medarbetare.KONDITOR Dagtid serveras våra konferensgäster och externa gäster en förstklassig 2-rätters lunch med hembakat bröd och på kvällarna och helger arbetar vi med Fine Dining.Alla måltider på Görvälns Slott lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror, i första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Nu söker vi en Konditor med ett brinnande intresse för mat och bakverk och har en stor social förmåga.Du skall laga både luncher och middagar, kunna baka och skriva menyer samt recept till vår receptbank.För att du ska passa för tjänsten och i företaget vill vi att du är innovativ, noggrann, effektiv och har dokumenterad utbildning samt gedigen erfaranhet från konditoryrket.Din främsta arbetsuppgifter är, baka bröd småkakor, bullar och muffins mm till fika, koka marmelad och sylt, hjälpa till med småvarma vid frukost, dessertgarnityr samt vissa desserterBröllop/begravning/smörgåstårtor mm Arbetet är förlagt till mornar och dagar dagar och kvällar måndag-fredag samt bröllop och weekends på helgerna.Tjänsten skall bemannas från september 2010. Sista ansökningsdag: 2010-08-25

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef Marianne Palmeby
08-120 00 200 073-664 49 25
Kökschef Robert Hedman
08-120 00 220 073-6444924
Kökschef Robert Hedman
08-120 00 220 073-644 49 24
Hovmästare Johanna Olzon
08-120 00 200 073-644 49 23

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Görvälns Slott
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 7 juli 2010
  • Ansök senast: 30 augusti 2010

Besöksadress

Görvälns Slott
None

Postadress

Görvälns Slott
Järfälla, 17546

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010