OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Personalen utför tjänster inom serviceområdena Teknik, Kost, Städ, Vaktmästeri, Logistik, Administration, Kurs & Konferens, Kommunikation, Upphandling, Regionfastigheter och IT/Tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.
ARBETSUPPGIFTER
Brickdukning av måltider. Diskning. Levererans av matvagnar med truck. Förberedelse för lunch och salladsbuffé, arbete i kassa och disk samt efterarbete i lunchrestaurang.
KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av arbete inom restaurang och storkök är ett krav. Utbildning inom detsamma är önskvärt. Kassavana och körkort för truck klass D är meriterande. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi behöver även timvikarier med ovanstående kvalifikationer och önskar att Du anger i ansökan om det skulle vara aktuellt för Dig.
Kontaktpersoner på detta företaget
Avdelningschef Ann Margret Olsson
035-17 96 90
Bitr Avdelningschef Suzanne Carselid
Ziza Jovic, Kommunal
0340-48 14 47
Annika Levin, Kommunal
0340-48 14 47
Bitr. avdelningschef Suzanne Carselid
0340-66 37 48
Avdelningschef Kostservice Varberg Suzanne Carselid
0340-663748, 0722-405 656
Avdelningschef Kostservice Halmstad Eva Nolenstam, V.28-29
035-13 19 55
Bitr. avdelningschef Kostservice Halmstad Gunilla Andersson, V. 30-31
035-13 19 52
Avdelningschef Suzanne Carselid
0340-66 37 48