Laboratorietekniker (extrapersonal)

Laboratorietekniker (extrapersonal)

Arbetsbeskrivning

Har du en passion för choklad, kola och sylt?
Är du noggrann och intresserad av kvalitet- och livsmedelssäkerhetsfrågor?
Vill du ha sommarjobbet säkrat redan nu?
Vi söker nu laboratorietekniker som extrapersonal till vår kvalitetsavdelning!
Vi på Barry Callebaut är mitt uppe i vår resa mot en helt ny typ av kakao- och chokladindustri. I egenskap av världsledande tillverkare av högkvalitativa choklad- och kakaoprodukter har vi stora möjligheter att utforma framtiden för hela vår industri. Vi är ett B2B-företag (business-to-business), vilket innebär att vi arbetar mot företag och vi servar hela livsmedelssektorn med allt från kakaobönor till de allra finaste av chokladprodukter. Vi tror på att göra gott och att återinvestera i de samhällen där vi driver vår verksamhet. Vårt engagemang i hållbarhet är långsiktigt och vårt mål är att skapa en hållbar framtid för och med kakao- och chokladprodukter. Vårt huvudkontor ligger i Zürich och vi har drygt 12.000 anställda som arbetar med stort engagemang i mer än 40 länder över hela världen. Vi är mycket stolta över vilka vi är och vad vi gör. Och naturligtvis håller vi ständig utkik efter duktiga medarbetare som kan ha en positiv inverkan både på vår industri och världen i stort!
ASM Foods i Mjölby är en del av Barry Callebaut koncernen. Vi fokuserar på att utveckla och producera kundanpassade varor för bageri-, konfektyr, mejeri- och glass industrin.
Vi söker dig som studerar och är redo att stötta upp vid behov. Du kommer ersätta avdelningens ordinarie personal vid planerad och oplanerad frånvaro men även vid arbetstoppar.
Som laboratorietekniker kommer du ansvara för att kontrollera och rapportera objektivt och korrekt enligt befintliga analysmetoder i enlighet med företagets verksamhetssystem.
Du kommer till exempel att analysera och kontrollera råvaror, halvfabrikat och färdigvaror och rapportera i våra verksamhetssystem. Exempel på analyser är viskositet, sensorik, pH och mikrobiologi.
På kvalitetsavdelningen stöttar vi produktionen med analyser av råvaror, löpande kontroller under tillverkning samt att utföra frisläppningsanalyser, så att våra produkter säkerställs och kan gå ut mot kunder i hela världen.
FORMELLA KRAV
● Avslutad gymnasieutbildning, gärna från naturvetenskapligt program. Meriterande om du har arbetserfarenhet från labb eller kemisk industri.
● Flytande svenska, samt bekväm med att prata och skriva på engelska
● Datorvana och erfarenhet av Officepaketet
● Meriterande om du studerar på en eftergymnasial utbildning inom livsmedelsteknik, kemi eller mikrobiologi.


PERSONLIG KOMPETENS
● Som person ska du vara noggrann och självgående med eget driv. Du är nyfiken, prestigelös och tycker om att hjälpa till där det behövs. Vi ser som självklart att du har ett intresse för kemi.
● Bra på att dokumentera och arbetar kontinuerligt med att ge förslag till förbättringar. Det är även viktigt att du har en förmåga, och gillar, att integrera med andra människor.
● En ambassadör för Barry Callebauts värderingar: Kundfokus, passion, entreprenörskap, laganda och integritet

ÖVRIG INFORMATION
● Placeringsort: Mjölby (nära pendelstationen i Mjölby)
● Start: så snart som möjligt.
● Vi strävar efter att vara en drogfri arbetsplats. Drogtest är en del av rekryteringsprocessen.
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 5 december. Rekryteringen kan stängas innan sista ansökningdatum.
För att säkerställa att dina personuppgifter sparas på ett korrekt och säkert sätt ber vi dig ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi hanterar inte ansökningar via e-post eller motsvarande.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Caroline Tyrberg email: caroline_tyrberg@barry-callebaut.com .Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Annika Kliman Krajina, email: annika_kliman_krajina@barry-callebaut.com
Do you share our spirit?
● You love chocolate and cocoa products
● You feel connected to our mission of sustainability
● You are self-motivated, ambitious to work, have potential for growth, ability to work both autonomously and teamwork, interpersonal skills, multi-tasking, service-minded and enjoying footwork
● You are ready to make your mark, deliver amazing results
● You have entrepreneurial spirit in that you’re comfortable with ambiguity and are energized by the process of building something lasting from the ground up
● You enjoy sharing your knowledge and talents with your coworkers

What's in it for you?
Would you like to work for a successful and fast-growing company with innovative and tasty products? As a leading and globally active company, Barry Callebaut understands that our strength comes from the passion and expertise of our people. Barry Callebaut offers a challenging and dynamic international work environment with real opportunities for growth and self-development. As we strive to create an environment in which our people can continue to learn and develop their skills on an ongoing basis, it is our goal to encourage entrepreneurship and creativity. We offer you a great opportunity to take an active part in the expansion of a great company with great products and a possibility to grow.
If this role excites you and sounds like the opportunity you've been waiting for then we want to hear from you, so apply now!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Asm Foods AB Mjölby
  • 3 platser
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 november 2021
  • Ansök senast: 5 december 2021

Postadress

Kyrkogatan 26
Mjölby, 59530

Liknande jobb


Technicien.ne de laboratoire H/F

Technicien.ne de laboratoire H/F

31 maj 2024