LUNCH KOCK

LUNCH KOCK

Arbetsbeskrivning

Lunch kock på Enoclub / osteria i Malmö


Alla ansökningar ska skickas till: career@osteria.nu
Kort bakgrund
Enoclub är en del av ett familjeägt företag med 3 italienska restauranger.
Vi söker nu personal till vårt pågående projekt. Enoclub/Osteria mitt i centrala Malmö
​Vi startade vår verksamhet 2010 och med italiensk matkultur som låg oss varmt om hjärtat.
Våra restauranger finns i centrum, Davidhallstorg och innerstaden skomakaregatan i Malmö och Slottstaden i Malmö.
Vi vill laga italiensk mat med de allra bästa råvarorna från grunden, där varje ögonblick i matlagningsprocessen är lika viktig för att få fram den bästa kvaliteten på våra råvaror.Att sätta kundens upplevelse i centrum när det kommer till service och kvalitet är absolut viktigast för oss
Vad behöver vi?
I skrivande stund söker vi en lunch kock med restaurangerfarenhet.
Kockar med minst 3-5 års erfarenhet som vill utvecklas inom det italienska medelhavs köket.
Vi kommer satsa på en fantastik salladsbuffe, nybakat bröd och mycket mer.
Fantasi och kreativitet är avgörande för att skapa innovativa och lockande matupplevelser, och en kock med ekonomisk förståelse skulle kunna balansera denna kreativitet med realistiska affärsmål och ekonomiska hänsynstaganden för att driva en framgångsrik restaurang.
Du är dedikerad till ditt arbete och tycker om att arbeta med råvaror från grunden. Du har också ett genuint intresse för italiensk matlagning och kultur.
Kulinarisk Mångfald: De omfamnar den rika kulinariska mångfalden inom Medelhavsköket.
Färska Råvaror: De prioriterar användningen av färska, lokala och säsongsmässiga råvaror, vilket är en central del av Medelhavsköket.
Enkelhet och Balans: De förstår konsten att skapa enkelhet och balans i maträtterna, med betoning på att låta de naturliga smakerna hos råvarorna tala för sig själva.
Kreativitet och Flexibilitet: Samtidigt som de respekterar traditionella recept och tekniker, är de också kreativa och flexibla i köket, vilket gör det möjligt för dem att experimentera och skapa nya variationer av klassiska rätter.
Personlighetsdrag- Stresstålig- Inget är omöjligt- Flexibel och anpassningsbar. - Du är resultatinriktad och strukturerad.– Du ställer höga krav på dig själv för att lyckas i ditt arbete.
- Bra lagspelare med mycket skin på näsan. Skicka också din ålder och bild på dig själv.




Vi erbjuder boende ett rum i en lägenhet som du delar med högst 3 andra.
Vi är glada om du talar italienska och engelska.


Lunchkock i ämne/Ämne.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Osteria di la AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 mars 2024
  • Ansök senast: 28 april 2024

Postadress

Davidshallstorg 7
Malmö, 21145

Liknande jobb


Kock till Bistro Blå

23 april 2024

Kock

Kock

22 april 2024

13 april 2024

chef

chef

23 mars 2024