Måltidsansvariga med hög känsla för service

Arbetsbeskrivning

Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.

Sodexo söker flera Måltidsansvariga med hög känsla för service, till projekt på Karolinska Sjukhuset i Huddinge och Solna

Vi söker dig som har en mycket  god kommunikativ och skriftlig förmåga i det svenska språket och trivs med att ha kontakt med många olika människor. Service är något som du identifierar dig med, att sätta kunden i fokus och att arbeta effektivt för att utföra dina arbetsuppgifter med god kvalitet är en självklarhet för dig.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad från Restaurangskola eller fortfarande studerar på högskola/ universitet. Vi söker dig studerar på distans alternativ att du har ett flexibelt schema.

Tjänsterna vi erbjuder har olika omfattningsgrad.
Arbetstiderna är varierande beroende på kundens behov och du arbetar i skift mån-sön.
Anställningsformen är projektanställning med möjlighet till visstidsanställning efter utvärdering. 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att ansvara för måltiden i vårdavdelningskök.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde: 

• Tillaga och värma enportionsmat, beställa matportioner och förrådsvaror till patienterna. 
• Servering av frukost och mellanmål.
• Hålla ordning i köket, städa samt ansvara för Egenkontrollen.
• Vissa administrativa uppgifter via dator och då främst programmet Aivo.
• Vara länken mellan vårdpersonalen och mottagningsköket. 
• Ge service och ansvara för att patienten får den mat den har rätt till.Kvalifikationer/Krav: 

• Restaurangutbildning alt livsmedelstekniskutbildning på minst gymnasienivå.
• Kostekonomutbildning.
• Dietkunskap.
• Kunskap i livsmedelshygien och HACCP.
• Serviceutbildning.Egenskaper: 

• Mycket hög känsla för service.
• Förmåga att kunna hantera olika möten med människor.
• Uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift.
• Ansvarsfull och självständig.
• God social förmåga och samarbetsförmåga.
• Strukturerad och noggrann.
• Lyhörd för kundens behov.
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag.
• Positiv attityd. Har du några frågor är du välkommen att ringa till: 
Patientservicechef Solna, Nathalie Noboa , tfn: 08-5788 4068
Patientservicechef Huddinge, Annika Mattsson, tfn:08-5788 5990

Facklig representant: Catharina Häggbom, tfn: 08-5177 5173.

Din ansökan vill vi ha senast den 31/1, vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee

 


Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Ej specificerat , Ej specificerat , Tidsbegränsad anställning
  • Publicerat: 27 december 2013

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock med specialkostkompetens

Kock med specialkostkompetens

18 september 2023

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

6 september 2023

Dietkock

Dietkock

4 augusti 2023

Kokerska till boendet!

22 juli 2023