OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Åre Bageri / Breadgarden Matintresserad som älskar Italienska köket. Du måste ha minst 5 års yrkeserfarenhet från restaurangkök. På Åre Bageri / Breadgarden lagar vi mat från grunden, med bra råvaror och hög ambition. Vi är Krav certifierade och använder råvaror från KRAV-gårdar och ekologiska odlingar. Det är viktigt att du har bred erfarenhet av både kyckling/kött/fisk och vegetariska alternativ. Vårt kök är modernt och praktiskt, och i vår Breadgarden njuter du av en fantastisk arbetsmiljö. Gästströmmen och arbetsbelastningen beror på säsong och väder, det kräver att du snabbt kan växla i arbetstempo. Gärna med arbetsledarerfarenhet och kunna vara delaktig i planering och inköp. På Åre Bageri /Breadgarden får du arbetskamrater som är stolta över sitt yrke, bagare, konditor i den högre skolan. Vår pasta gör vi själva i bageriet med olika smaker. Vi vill att du skapar en härlig matkänsla med fräscha recept som du med stolthet vill presentera för dina gäster. Matintresserad som verkligen tycker om att möta nya människor och med sin charm får våra gäster att känna sig välkomna. Vi har 130 platser inne och ca 90 st på uteservering. Fullständiga rättigheter. Arbete dagtid, både vardagar och helger, på heltid enligt schema. Lön diskuteras utifrån erfarenhet. Välkommen till Åre Bageri som har 24års jubileum under hösten 2008.