OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en engagerad och serviceinriktad kock som vill ta hand om och bidra till vidareutvecklingen av Montebello-centrets goda kök. Kursdeltagarnas helhetsupplevelse skapas också genom god och hälsosam mat.
Montebello-Centrets kök utgår från de norska kostråden och fokuserar på hälsosam och hemlagad mat. Kvalitet är centralt i alla led – från planering, internkontroll och näringsfokus till servering och presentation.
Som ett relativt litet företag måste alla medarbetare sträva efter att se helheten och bidra till flexibla lösningar. För köket innebär det att alla ska delta i alla processer från matlagning, städning, städning i matsalen, diskning samt att samarbeta med den kliniska nutritionisten på matverkstaden med kursdeltagare.
Vi har stängt för jul/nyår, påsk och gemensamma sommarlov.
Tjänsten innebär skiftarbete med dag-, kvälls- och helgarbete.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av arbete som kock
Ett genuint intresse av att laga mat från grunden med fokus på det gröna på tallriken
Har kunskap om dieter och allergier samt kosthållning
Vet hur man på ett strukturerat sätt undviker svinn
God samarbetsförmåga med kollegor och är kreativ samt flexibel som person
Talar ett skandinaviskt språk flytande
Vi kan erbjuda:
Lön enligt överenskommelse
Kompetenta och trevliga kollegor i en fin sammanhållning
Medlemskap i Statens pensjonskasse
En fantastisk arbetsplats i unika miljöer där estetik, konst och upplevelser är en del av idébasen
Hjälp med att finna boende
Omfattning:
Heltid
Ansökningsfrist:
Snarast
Uppstart:
Snarast
Läs mer om oss:
https://www.montebellosenteret.no/
https://www.facebook.com/montebellosenteret
https://www.instagram.com/montebellosenteret/
Kontaktperson:
Bente Edvardsen
Mobil: +47 913 14 903
Varmt välkommen med din ansökan!