OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm Varmkökskock samt kockassistent till sommarsäsongen 2018.
Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB. Vår gemensamma mission att att ge varje enskild gäst ett minne för livet.
Ombord tillagar och bakar vi allt i egen regi, där val av råvara, lokalt och medvetenhet prioriteras högst.
Fartygens mål är att leverera högsta kvalitet, service och hållbarhet inom sjöfarten i Stockholm.
VI ERBJUDER
Som kock på ett av våra fartyg är du medansvarig för alla gäst- och besättningsmåltider. Gemensamt ansvarar köket även för städning, inventering, beställning, leveranser och disk. Du arbetar under Kökschef. Takhöjden är begränsad vilket underlättar om din höjd är under 185 cm.
Säsongsanställning med start under April 2018.
Serviceskola och mat- & vin grundutbildning
Kanske Sveriges roligaste sommarjobb!
DU ÄR
En prestigelös, lösningsorienterad lagspelare och kan visa prov på stor personlig mognad.
Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam i ditt arbete.
Kreativ & kvalitetsmedveten med stor gästfokus.
Van vid att leverera förstklassiga och fastlagda menyer.
DU HAR
Passion för svensk matkultur.
Erfarenhet av a la carte, linjekök och/eller storkök.
Arbetat självständigt i kök.
Tidigare ansvarat för inventering och inköp.
Hög stresströskel och god planeringsförmåga.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
KANSKE HAR DU OCKSÅ
Tidigare arbetat på båt.
Passion för båtlivet och Mälaren.
Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelska.