Operativ Restaurangchef

Operativ Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 16.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Nu söker vi en Operativ Restaurangchef som gillar nya utmaningar och brinner för service. Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Om Frösö Park Hotel
Välkommen till Östersund och Frösön, med 3 minuter till Åre/Östersund flygplats och en bedårande utsikt mot fjällvärlden kan du på Frösö Park Hotel mötas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba, året runt.

Här finner du ett fantastiskt spa, utomhusaktiviteter runt knuten med golf, skidåkning, löpning, cykling, utomhusgym, hinderbana och Sveriges största hotell-gym. Här kan du låta pulsen gå upp och landa - samla ny kraft och inspiration.

Om tjänsten
Vi söker dig som motiveras av att arbeta i ett team där ni tillsammans skapar både glädje och resultat. Du har god organisationsförmåga samt en professionell och lättsam attityd. Du älskar serviceyrket och sprider härlig energi. Du är en empatisk ledare som skapar arbetsglädje och kan inspirera personalen lika bra som du hanterar stressiga situationer.

Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i hela huset.

Som Operativ restaurangchef kommer du att leda arbetet, jobba med schemaläggning, säkerställa samt vara en del av den dagliga driften i restaurang KAVA samt vid temahelger och event.

Tjänsten innebär också ett nära samarbete med köket och hotellets övriga avdelningar - vilket gör att du älskar att koordinera för att säkerställa en hög servicenivå och gästupplevelse.

Vi söker dig som
* har flera års erfarenhet av liknande arbete
* drivs av möjligheten att utveckla och leda medarbetarna i deras arbete
* är resultatinriktad i ditt arbete och gör allt för att nå de uppsatta målen
* är en positiv, driven och engagerad ledare som har ett genuint intresse för mat och dryck
* har initiativförmåga och är flexibel och förändringsbenägen
* trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar där andra ser problem
* är trendmedveten och kreativ samt har mod att använda dessa egenskaper i ditt arbete
* har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser av högsta klass
* har många års erfarenhet från restaurangbranschen och dokumenterad vana av att jobba i ledande befattningar
* är en bra kommunikatör och har lätt att skapa ett gott klimat i ditt team

Dina arbetsuppgifter
• Säkerställa så allt fungerar på avdelningen och vara spindel i nätet för övriga avdelningar.
• Kvalitetssäkra leverans av god gästservice.
• Personalansvar, schemaläggning etc.
• Aktivt bidra och ansvara för merförsäljning på avdelningen.
• Säkerställa implementering och upprätthållande av koncept inom service och produkt.
• Ansvarig för inköp, lagerhållning och inventering av förbrukningsmaterial och utrustning.

Erfarenhet och färdigheter
• Relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av personalansvar
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• B-körkort
• Systemkunskap
• För att klara av jobbet måste du vara strukturerad i ditt arbete och kunna hantera stressiga situationer

Vi ger dig
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Härliga kollegor som tillsammans ser till att lyfta varandra. Hotellet ligger naturskönt med mängder av outdoor-aktiviteter precis utanför dörren, hotellet har dessutom ett stort gym, prisbelönt spa och en stor restaurang.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 90-100%. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiden är efter rullande schema/skift vilket innebär operativt arbete främst eftermiddag/kväll under vardagar och helg.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan genom att kontakta F&B Manager Henrik Linusson via mail: henrik.linusson@frosoparkhotel.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Frösö Park
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 maj 2022
  • Ansök senast: 22 maj 2022

Liknande jobb


Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

20 maj 2024

28 maj 2024