Plats-/ driftschef för banketter och event

Plats-/ driftschef för banketter och event

Arbetsbeskrivning

Mässrestauranger på Malmömässan har en spännande kalender framåt och vi behöver därför en Plats-/Driftchef för vår restaurang- och eventverksamhet.
Teamet du ska leda består idag av 2 tillsvidareanställda (restaurangchef och köksmästare) och är under uppbyggnad, samt en hel del extrapersonal under säsong. Du rapporterar till VD i Stockholm och ingår i ledningsgruppen.
Arbetsuppgifter som Plats-/Driftschef:
Du kommer att ha helhetsansvaret för restaurangverksamheten i huset vilket innebär:
Kontakt med vår huvudman Malmömässan/Easyfairs
Kundkontakt för att vi ska leverera ett evenemang som stärker kundens budskap
Arbetsledning, utveckling av verksamhet och personal
Inköp, ekonomisk uppföljning, budgetering och rapportering.
Administrativt arbete men självklart även delaktighet i restaurangens drift dag/kväll för att känna in verksamheten och dess personal och gäster. Du kommer att ha egna projekt att genomföra.
Regelbundna möten med dina medarbetare, både tillsvidareanställda och extraanställda
Tillsammans med vår HR chef ansvarar du för övergripande personalfrågor och rekrytering av nya medarbetare i samarbete med restaurangchef och köksmästare.
Möten med ledningsgruppen (placering i Stockholm) på Teams och ibland fysiskt

Kvalifikationer för tjänsten:
Vi söker dig med erfarenhet från liknande tjänst inom hotell, restaurang och event och har en gedigen kunskap inom konceptutveckling och säljerfarenhet. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom hotell & restaurang med inriktning ekonomi. Du har dokumenterad erfarenhet av tidigare chefspositioner gärna inom servicebranschen.
Vidare har du mycket goda kunskaper inom ekonomi och har lätt för att sätta dig in i ekonomisystem och nyckeltal samt kan skapa ordning och struktur i verksamheten. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.
Du är lyhörd och drivs av att skapa goda affärer och nya möjligheter där nöjda kunder alltid är det viktigaste för dig. Du är genuint intresserad och har kunskap i gastronomi och har flera års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och festvåning som arbetsledare och chef.
Hos oss kommer du att ha en viktig roll vad det gäller utvecklingen av vårt restaurangkoncept. Du är starkt kommersiell och drivs av att göra affärer och skapa nya möjligheter och produkter.
Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketet, meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta i MOR lagersystem, Anker solutions kassasystem, tid-/bemanningssystem (Caspeco), CRM/ ordersystem (Caspeco) eller liknande system.
Arbetstiderna följer verksamheten och består av dagtid, kvällar och helger och är mycket säsongsbetonat. Ledighet har vi på sommaren och oftast över jul och nyår, vår och höst är våra högsäsonger.
Vi samarbetar mellan gruppens olika företag gällande inköpsfrågor, utbyte av kompetens och erfarenhet och vi arbetar också hos varandra när det finns möjlighet och behov. Tillsättning i januari 2022 eller enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!
Mässrestauranger i Malmö AB är en del av en företagsgrupp bestående av Mässrestauranger på Stockholmsmässan, Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus, Teaterbaren i Kulturhuset på Sergels Torg, Scandinavian XPO vid Arlanda, Engsholms Slott på Mörkö och Forest Food Hall i den svenska paviljongen under världsutställningen i Dubai.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Mässrestauranger i Malmö AB Malmö
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 oktober 2021
  • Ansök senast: 25 november 2021

Postadress

Hyllie Vattenparkgatan 2
Malmö, 21532

Liknande jobb


Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

20 maj 2024

28 maj 2024